Δωρεάν μέτρηση οστεοπόρωσης

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ενημέρωση για την οστεοπόρωση

Δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας και δράση ενημέρωσης για την οστεοπόρωση, θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων την Πέμπτη 4 Μαίου 2023.

Η μέτρηση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού (Ρήγα Φεραίου και Μπουμπουλίνας Νέο Ψυχικό)  και ώρες 10:00-13:00 κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.  Η δράση θα υλοποιηθεί υπό την ιατρική επίβλεψη της ιατρού ενδοκρινολόγου / διαβητολόγου  κυρίας  Ντόβα Βασιλικής.

Για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και για ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 210 6748761 και 6937475107 κυρία Αγγελάκη Αναστασία.

Να σημειώσουμε ότι  ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο επίσημα αναγνωρισμένο από το Διεθνές Ίδρυμα Οστεοπόρωσης (ΙΟF) και την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (WHO).

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις