Τα ηνία της Κοινότητας στο Νέο Ψυχικό πήρε η Ρούλα Χύτα

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Αναλαμβάνει Πρόεδρος στο Κοινοτικό Συμβούλιο Νέου Ψυχικού

Μετά την αποχώρηση του Πρόεδρου, Αντιπρόεδρου και ενός μέλους του Κοινοτικού Συμβουλίου Νέου Ψυχικού, από το Προάστιο Πρότυπο, τα ηνία της Προεδρίας της Κοινότητας αναλαμβάνει η Κοινοτική Σύμβουλος Ρούλα Αμιράλη – Χύτα.

Η κυρία Χύτα πρωτοεμφανίστηκε στις εκλογές του 2019 με το Προάστιο Πρότυπο και εκλέγεται τέταρτη στο Κοινοτικό Συμβούλιο με 303 σταυρούς και μόλις 74 σταυρούς λιγότερους από τον πρώτο.

Να αναφέρουμε ότι πρόκειται για μια διαδικασία προβλεπόμενη από τον Νόμο καθώς η θέση του Πρόεδρου καταλαμβάνεται από τον υποψήφιο που έχει συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο αριθμό σταυρών στο Κοινοτικό ψηφοδέλτιο της διοικούσας παράταξης.

Η κυρία Χύτα είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών και εργάζεται ως νοσηλεύτρια σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο. Παρά τις υποχρεώσεις της αφιερώνει χρόνο στα κοινά και στην προσωπική της εξέλιξη. Σήμερα βρίσκεται στο 2ο έτος στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό» ενώ παράλληλα παρακολουθεί σεμινάρια ρητορικής σε αγγλόφωνο όμιλο Ρητορικής.

Πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Νέου Ψυχικού και μέλος της επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας του νοσοκομείου στο οποίο εργάζεται.

Η κυρία Χύτα αναλαμβάνει την θέση αυτή σε μια δύσκολη συγκυριακά στιγμή μιας και η πλειοψηφία του Κοινοτικού Συμβουλίου Νέου Ψυχικού έχει χαθεί στην Διοικούσα Παράταξη.

Η ίδια εκφράζει την πεποίθηση ότι το καλό κλίμα της άριστης συνεργασίας όλων θα συνεχιστεί καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας. Στην δήλωσή της προς τα Τοπικά νέα αναφέρει ότι τα κοινοτικά συμβούλια είναι εθελοντικές ομάδες προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο και ότι η κοινή βάση και των έντεκα συμβούλων που απαρτίζουν το Κοινοτικό είναι η αγάπη τους για τον τόπο.

 

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις