Πρόσω ολοταχώς για εκλογές η Νατάσα Αγγελάκη

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Συνέντευξη στην Ειρήνη Νικολοπούλου

Γιατί τάσσεται υπέρ του Δημήτρη Γαλάνη

Τι στόχους βάζει η π. Αντιδήμαρχος

Η κυρία Νατάσα Αγγελάκη αποφάσισε να επιστρέψει στο Δήμο Φιλοθέης Ψυχικού και να επαναδιεκδικήσει στο πλευρό του Δημήτρη Γαλάνη την ψήφο των συμπολιτών της. Το αξιέπαινο για την πρώην δημοτική σύμβουλο είναι ότι είτε έχει επίσημη θέση είτε όχι, δουλεύει ακούραστα και κυρίως με το χαμόγελο στα χείλη για το καλό του προαστίου μας . Τόσο σπάνια και τόσο αληθινή. Αυτό και μόνο μας έκανε να την συναντήσουμε στο αγαπημένο της στέκι που δεν είναι άλλο από το κυλικείο του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού.

Έχετε μία δραστηριότητα η οποία είναι αξιοθαύμαστη από όλους, από πού πηγάζει αυτός ο δυναμισμός και αυτή η χαρά ζωής;

Πράγματι έτσι είναι, είναι πολλά χρόνια που έχει ξεκινήσει αυτή η δραστηριότητα, είναι από το 1982, ουσιαστικά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση άρχισα το 1982 και συνεχίζεται. Αν κοιτάξω μέσα μου και ρωτήσω τον εαυτό μου από πού πηγάζει, έχω να πω ότι πηγάζει από την αγάπη για τους ανθρώπους, από την αγάπη για τον τόπο μου, από το ενδιαφέρον να προσφέρω για ένα καλύτερο επίπεδο ζωής όσο μπορώ μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση και μέσα από τους συλλόγους, για να προσφέρω ευκαιρίες διασκέδασης στον κόσμο που ειδικά τώρα τελευταία την έχει ανάγκη, να βγει, να μάθει πράγματα, να περνάει καλά και να είναι ευχαριστημένος. Αυτό είναι για μένα η μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

Είστε έτοιμη για να αναλάβετε ξανά δράση, επίσημα, θεσμικά στο Δήμο;

Αν με ρωτούσες πριν από 3-4 χρόνια θα έλεγα ότι φτάνει πια. Από ότι λέει ο κόσμος όμως γιατί αυτός είναι ο τελικός κριτής, μπορείς και πρέπει να δώσεις ακόμη περισσότερα.

Στο διάστημα λοιπόν αυτό που μεσολάβησε με τους δύο συλλόγους στους οποίους έχω τη χαρά να είμαι πρόεδρος, στον Σύλλογο Κρητών και στο παράρτημα της Αντικαρκινικής, βλέπω ότι δεν θέλω να σταματήσω, δεν θέλω να σταματήσω να προσφέρω,  για μένα προσωπικά αυτή είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση, δεν έχω να κερδίσω κάτι άλλο παρά μόνο την εκτίμηση και την αγάπη του κόσμου και τη χαρά του να προσφέρω. Το σημαντικότερο είναι νοιώθω πως θέλω να βοηθήσω για τον τόπο μου, τον Δήμο μας να γίνει το καλύτερο δυνατό.

Τι νομίζετε ότι μπορεί να γίνει καλύτερο, τι έχετε αναγνωρίσει, εκτιμήσει και συμπράττετε με τον Δημήτρη Γαλάνη;

Όταν επισκεπτόμουν το Δημαρχείο, συνάντησα έναν άνθρωπο ο οποίος ήταν συνέχεια στο γραφείο του, ήταν μόνιμα στο δημαρχείο, εργατικός, ακούραστος. Θέλω όμως να πω ότι εδώ συνέβη και κάτι στη ζωή μας το οποίο πολλοί δεν το λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους, το γεγονός ότι υπήρχαν δύο χρόνια κορονοϊού. Εγώ θεωρώ ότι όταν σε έναν  δήμαρχο του τύχει αυτό που συνέβη, δηλαδή μια πανδημία σε όλη την υφήλιο, το γεγονός ότι τα έβγαλε πέρα και προχώρησε, είναι αξιοθαύμαστο. Ο Δημήτρης ο Γαλάνης αυτό μου έλεγε συνέχεια, «όσα μπορώ να κάνω, θα τα κάνω, θα εξαντλήσω κάθε περιθώριο»

Και όντως ο Γαλάνης υλοποιεί παρά τις αντίξοες συνθήκες. Συνειδητοποίησα ότι το εννοούσε και προχώρησε πάρα πολύ καλά.

Εσείς μπαίνοντας ξανά στην πολιτική, θα το πω,  μπαίνοντας ξανά στο Δήμο, τι είναι αυτό το οποίο θέλετε να προχωρήσετε σαν κυρία Αγγελάκη και σαν μέλος μιας ομάδας ευρύτερης της νέας ομάδας που θα προκύψει;

Καταρχάς από την ημέρα που έγινε η συνένωση των δήμων έβλεπα τους τρεις δήμους σαν ένα προάστιο πλέον, δεν έκανα ποτέ διαχωρισμό. Βέβαια η καρδιά μου και η ψυχή μου είναι στο Νέο Ψυχικό, αυτό είναι φυσικό.

Εκείνο το οποίο θα ήθελα περισσότερο για το Νέο Ψυχικό και κατ´ επέκταση για τους άλλους δήμους είναι να δώσουμε προτεραιότητα στο ανθρώπινο στοιχείο, να  στηρίξουμε την Τρίτη Ηλικία. Πρέπει να υπάρχει παροχή στους ανθρώπους αυτούς όσο το δυνατόν μεγαλύτερη και καλύτερη, από ιατρικής πλευράς, από βοήθεια στο σπίτι, από διασκέδαση, την οποία έχουν στερηθεί οι άνθρωποι αυτοί τα δύο χρόνια του κορονοϊού.

Εάν έπρεπε να κάνουμε έναν μίνι απολογισμό, τι είναι το 1,2,3 που σας άρεσε αυτά τα χρόνια στο Νέο Ψυχικό και σε όλο μας το προάστιο;

Η κοινωνική προσφορά ήταν ένα το οποίο εκτίμησα ότι έχει γίνει δουλειά, η προσφορά προς το δημότη με ηλεκτρονικά πιστοποιητικά και γενικά ένας εκσυγχρονισμός με βάση την πρόοδο της τεχνολογίας.

Δεύτερον τα σχολεία, οι ανακαινίσεις οι οποίες έγιναν σε όλα τα δημόσια όπως και στους παιδικούς σταθμούς, αποτελούν για μένα τεράστιο και αναντικατάστατο έργο -προσφορά προς το παιδί και την οικογένεια .

Οι παιδικές χαρές; Ποτέ δεν περίμενα να εκσυγχρονισθούν όλες, να δημιουργηθούν δύο νέες, υψηλών προδιαγραφών, να επαναλειτουργήσει το οικολογικό πάρκο.

Εύχομαι σε όλους υγεία, λιγότερη γκρίνια σε όσους ασχολούνται με τα κοινά και δουλειά . Μας περιμένει ακόμη ένας χρόνος που είμαι βέβαιη ότι με την εργατικότητα του Γαλάνη, θα πετύχουμε να ενισχυθεί η φυσιογνωμία της μικρής-μεγάλης μας πόλης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις