«Ο Ραφτάκος των Λέξεων»

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ένα Χριστουγεννιάτικο παραμύθι για μικρούς και μεγάλους

Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 13:00 το μεσημέρι, στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού, ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού παρουσιάζει την παιδική θεατρική παράσταση  «O Ραφτάκος των Λέξεων».

Η θεατρική ομάδα «Μικρός Νότος» ζωντανεύει στην σκηνή το ομώνυμο βιβλίο του Αντώνη Παπαθεοδούλου, σε θεατρική διασκευή της Τίνας Γιωτοπούλου, σκηνοθεσία του Γιώργου Τζαβάρα, πρωτότυπη μουσική του Νίκου Πλατύραχου και καλλιτεχνική επιμέλεια της Χρύσας Διαμαντοπούλου.

Ο «Ο Ραφτάκος των Λέξεων» είναι ένα σύγχρονο παραμύθι, τρυφερό, συγκινητικό και επίκαιρο που μας μιλά για τη δύναμη των λέξεων: «Κάποτε, σε μια μικρή πόλη που έμοιαζε ακόμα με χωριό, ζούσε ένας ράφτης μοναδικός. Διότι ο ράφτης αυτός έφτιαχνε τα ρούχα του με λέξεις! Διάλεγε προσεχτικά τις λέξεις του για κάθε έναν κάτοικο ξεχωριστά. Κι έτσι, φορώντας τα ρούχα του, περνούσαν τους χειμώνες τους ζεστοί και τα καλοκαίρια πάντα δροσεροί». Η συνέχεια… επί σκηνής.

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά από 4 ετών και πάνω, η είσοδος είναι δωρεάν και οι θεατές θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο στις 12:30πμ.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις