Η «Μελωδία της Ευτυχίας» στην Φιλοθέη

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Δημοτικό Ωδείο Φιλοθέης-Ψυχικού & Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ

Το αγαπημένο σε όλους μας μιούζικαλ “Η Μελωδία της Ευτυχίας” παρουσιάστηκε στο Δημοτικό Σχολείο Φιλοθέης, με τη συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Φιλοθέης – Ψυχικού υπό την Διεύθυνση του Καλλιτεχνικού του Διευθυντή κυρίου Νέστορα Ταίηλορ και σπουδαστών του τμήματος Μονωδίας και Μιούζικαλ καθώς και το σύνολο εγχόρδων από την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, υπό τη Διεύθυνση του καταξιωμένου μαέστρου, κυρίου Γιώργου Αραβίδη.

Οι μαθητές του Σχολείου και οι εκπαιδευτικοί μαζεύτηκαν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων και απόλαυσαν την μουσική παράσταση. Παρόντες ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης και η Πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ κυρία Σοφία Βυθούλκα. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο διακεκριμένος αρχιμουσικός, βιολονίστας και συνθέτης με πολυετή θητεία στη Γερμανία Δημήτρης Αγραφιώτης, ο οποίος συμμετείχε ενεργά ανοίγοντας την εκδήλωση.

Τα κορίτσια του Ωδείου που τραγούδησαν ήταν: Κεσπέρη Δέσποινα, Ροζμάγιερ Βιβή, Σαλισβουράκη Μαίρη, Λυδατάκη Βικτωρία, Γρούμπα Εμμανουέλα, Ραντίνα Αναστασία, Τέηλορ Μελίνα και Κακάμπουρα Μαρία με υπεύθυνη καθηγήτρια την κυρία Ελένη Καπνόριζα. Την αφήγηση ανέλαβε η κυρία Κυρμιζή Κατερίνα, καθηγήτρια κιθάρας στο Ωδείο. Συμμετείχε επίσης η παιδική χορωδία του Ωδείου με δέκα μαθητές, άριστα όλοι προετοιμασμένοι από  την υπεύθυνη καθηγήτρια κυρία Κατερίνα Βασιλικού.

Πρόκειται για την δεύτερη κατά σειρά παράσταση, με πρώτη στο Λύκειο Φιλοθέης. Ο κύκλος αυτός των εκπαιδευτικών επισκέψεων θα συνεχιστεί και σε άλλα σχολεία, μας λέει η Πρόεδρος κυρία Βυθούλκα γιατί ο σκοπός μας είναι να καλλιεργήσουμε το ενδιαφέρον για την μουσική στους μαθητές των σχολείων μας αλλά και να συμβάλλουμε στην μουσική κατανόηση και πάνω από όλα να ψυχαγωγηθούμε όλοι μαζί.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις