Ένα πρωινό στην Ελευσίνα

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Με τον ΜΕΟ

Ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Όμιλος Νέου Ψυχικού (ΜΕΟ) διοργανώνει και καλεί τα μέλη και τους φίλους του σε μια κυριακάτικη βόλτα στην όμορφη Ελευσίνα, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022. Ένα ταξίδι στα βάθη του χρόνου και της ιστορίας μας, τότε που η θεά Δήμητρα δίδασκε στους Ελευσίνιους την καλλιέργεια της γης και τις ιερές τελετές, τα πάνσεπτα μυστήρια, για τα οποία αξίωνε απόλυτη μυστικότητα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ελευσίνα θα λάμψει και πάλι, ως πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2023.

Η αναχώρηση θα γίνει από τον ΜΕΟ στις 10:15 και το κόστος ανά άτομο είναι 20€. Στην τιμή περιλαμβάνεται η μεταφορά και η ξενάγηση από εξειδικευμένο διπλωματούχο ξεναγό. Για την ξενάγηση θα χρησιμοποιηθούν υγειονομικά ασφαλές σύστημα ασύρματης ξενάγησης με ακουστικά μιας χρήσης. Η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο είναι δωρεάν και παρόλο που η διαδρομή της ξενάγησης είναι ήπια, συστήνεται να φοράτε ίσια, αντιολισθητικά παπούτσια.

Μετά την ξενάγηση θα ακολουθήσει ελεύθερο πρόγραμμα  για καφέ ή ουζάκι στα υπέροχα τσιπουράδικα της Ελευσίνας.

Δηλώστε άμεσα συμμετοχή στο  τηλ: 210 6714603 (Δευτέρα με Παρασκευή 17:00 με 21:00) ή/και στο mail: meoneopsychiko@gmail.com

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις