Αλλαγή σκυτάλης στις Σχολικές Επιτροπές

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Και οι νέοι Πρόεδροι

Ορίστηκαν οι νέοι Πρόεδροι της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου μας στο Δημοτικό Συμβούλιο την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022.

Η Ζαφειρίνα Καρατζά διαδέχτηκε την Μάρλη Μαλάμη στην Πρωτοβάθμια ενώ τον κύριο Χαμαλίδη Σωκράτη η κυρία Μαρία Χριστίνα Παλαιολόγου.

Η κυρία Μαλάμη και ο κύριος Χαμαλίδης παραιτήθηκαν για να θέσουν υποψηφιότητα στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές και στο πλαίσιο του Ν. 4804/2021, άρθρο 10 σύμφωνα με τον οποίο έχουν κώλυμα εκλογιμότητας μέλη νομικών προσώπων των Δήμων οι οποίοι δεν είναι αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ποιες είναι οι δύο Πρόεδροι

Η Ζαφειρίνα Καρατζά είναι ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος. Εκλέχτηκε με την Δημαρχία Πολιτών με επικεφαλής τον Νίκο Κανελλάκη, ανεξαρτητοποιήθηκε από την πρώτη ημέρα και έκτοτε έχει ταχθεί στο πλευρό του Δημήτρη Γαλάνη.

Η Μαρία – Χριστίνα Παλαιολόγου είναι Αντιπρόεδρος του ΟΚΑΠΑ και Δημοτικός Σύμβουλος εκλεγμένη με το Προάστιο Πρότυπο.

Το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα δέχτηκε την πρόταση του Δημήτρη Γαλάνη για τις δύο Προέδρους και αυτές με την σειρά τους ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την τιμητική αυτή  θέση και δήλωσαν έτοιμες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για τα σχολεία του Δήμου Φιλοθέης- Ψυχικού. Γνωρίζουν το έργο που έχει γίνει στα σχολεία του Δήμου μας και δηλώνουν έτοιμες να δουλέψουν με ομαδικό πνεύμα για να προσφέρουν και αυτές το δικό τους λιθαράκι στις σχολικές κοινότητες.

Καλή θητεία και από εμάς!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις