Θαύμα η «Εταιρεία Θαυμάτων»!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Από τον Σύλλογο «Θέασις»

Μιλάμε για πολύ γέλιο! Η θεατρική παράσταση «Εταιρεία Θαυμάτων» που παίχτηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Αθλητικό Κέντρο του Νέου Ψυχικού έκανε θραύση. Η πρώτη μέρα απλά γέμισε την αίθουσα χωρίς μια καρέκλα κενή. Η δεύτερη παράσταση της Κυριακής γέμισε και τους διαδρόμους, την είσοδο της πόρτας που παρακολουθούσαν όρθιοι ενώ πάνω από  50 άτομα έκαναν αναστροφή βλέποντας το αδιαχώρητο.

Τα χειροκροτήματα δυνατά, τα γέλια τρανταχτά καθόλη την διάρκεια της παράστασης ενώ το τελευταίο χειροκρότημα είχε τέτοια διάρκεια και ένταση που δεν άφησε αμφιβολία για την επιτυχία της παράστασης.

Ο Σύλλογος «Θέασις» έκανε ένα πολύ δυνατό ντεμπούτο στην τοπική μας κοινωνία και ελπίζουμε να συνεχίσει τις δράσεις του με την ίδια επιτυχία.

Μετά λοιπόν από το αδιαχώρητο που δημιουργήθηκε και στις δύο παραστάσεις παραχωρήθηκε η αίθουσα για μια επιπλέον παράσταση το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στις 8:30 στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού και αν θέλετε ελάτε πιο νωρίς γιατί την Κυριακή η αίθουσα είχε γεμίσει μισή ώρα πριν την έναρξη!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις