Πάμε Θέατρο

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

«Το Σώσε» στο θέατρο ΠΑΛΛΑΣ

Μια σπαρταριστή κωμωδία θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν τα μέλη και οι φίλοι του ΜΕΟ, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου και ώρα 19.00, στο θέατρο ΠΑΛΛΑΣ.

Ο Μορφωτικός Εξωραιστικός Όμιλος Νέου Ψυχικού κατάφερε και εξασφάλισε εισιτήρια για μία από τις τελευταίες περιορισμένες παραστάσεις που θα δοθούν μέσα στον Οκτώβριο.

Πρόκειται για την παράσταση «Το Σώσε»,  ένα έργο Μάικλ Φρέιν, όπου ο  Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε διπλό ρόλο, σκηνοθέτη και ηθοποιού, πλαισιωμένος από έναν θίασο που αποτελείται από : Σμαράγδα Καρύδη, Οδυσσέα Παπασπηλιώπουλο, Στεφανία Γουλιώτη, Γιώργο Χρυσοστόμου και Λένα Παπαληγούρα, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια απίθανη κωμωδία και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έτσι ώστε….. όλα να πάνε στραβά!!!

Η τιμή, που περιλαμβάνει εισιτήριο θεάτρου και πούλμαν, ανέρχεται στα 22 ευρώ.  Η αναχώρηση θα γίνει στις 18.00, από τα γραφεία του ΜΕΟ (25ης Μαρτίου 19).

Δηλώστε άμεσα την συμμετοχή σας στα  τηλ: 210 6714603, από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες από 17.00 μέχρι 21.00, ή στο στην γραμματέα του Συλλόγου κυρία  Σοφία Μαστρογιωργάκη στο  697 2266417

Να σημειώσουμε ότι για να ισχύει η κράτηση, τα χρήματα της παράστασης πρέπει να καταβληθούν στα γραφεία του Μ.Ε.Ο από Δευτέρα 3 Οκτωβρίου έως και  Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, ώρες 17.00 με 21.00.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις