Θεατρική παράσταση

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

«ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΑΓΓΕΛΩΝ»

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια Τιμής και Μνήμης από την Μικρασιατική Καταστροφή,  θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση «ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΑΓΓΕΛΩΝ», στον αύλειο χώρο του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 8μ.μ.

Η παράσταση βραβεύτηκε από την Περιφέρεια Αττική παρουσιάζεται από το  «Θέατρο της Μεσογείου».  Η υπόθεση γράφτηκε ειδικά για την επέτειο. Το κείμενο, η σκηνοθεσία και ο πρωταγωνιστικός ρόλος ανήκουν στον συνδημότη μας και γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη Αλμπέρτο Εσκενάζη.

Λίγα λόγια για το έργο: «Μια γοητευτική κυρία πηγαίνει σε ένα παλαιοπωλείο για να πουλήσει ένα γραμμόφωνο. Δημιουργείτε μια ιδιόμορφη σχέση με τον γέροντα παλαιοπώλη. Οι αναφορές του για τον τόπο της καταγωγής του την Σμύρνη φέρνει σε αμηχανία την κυρία. Τελικά του αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της πως σώθηκε από την καταστροφή της πόλης το `22». Η ιστορία διαδραματίζεται γύρω στο 1980 και είναι γεμάτη τρυφερότητα, χιούμορ, ανατροπές και ένα αναπάντεχο τέλος. Ακούγονται παλιά Σμυρναϊκά τραγούδια.

Το κείμενο και η σκηνοθεσία είναι του Αλμπέρτο Εσκενάζη, τα σκηνικά και τα κοστούμια του Μιχάλη Σδούγκου, η μουσική επιμέλεια του Leo, οι χορογραφίες του Νίκου Καραστέργιου και πρωταγωνιστούν οι: Αλμπέρτο Εσκενάζη στο ρόλο του παλαιοπώλη και Λουκία Παπαδάκη στο ρόλο της Μυριοκάλης.

Οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή διοργανώνονται από την Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Είσοδος ελεύθερη – έγκαιρη προσέλευση

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις