Αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Από τους Σοροπτιμιστικούς Ομίλους  «Ανατολικός» και «Ψυχικού»

Σμυρνη λογοτυπο 100 χρονων

 

 

Ο Πρόεδρος Νίκος Κούκης και τα μέλη του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού, σας προσκαλούν την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00μμ, στον κήπο του ιδρύματος, Στρ. Καλλάρη 50, στο Ψυχικό, όπου θα φιλοξενήσουν την εκδήλωση «Αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή».

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τους Σοροπτιμιστικούς Ομίλους  «Ανατολικός» Αθηνών με Πρόεδρο την Ελένη Κουρή-Δάβου και «Ψυχικού» με Πρόεδρο Αμαλία Βαρότση-Ραγκούση και ομιλητής θα είναι ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Βενιζέλος, στα Χανιά, κύριος Νικόλαος Παπαδάκης (Παπαδή).

Το θέμα της ομιλίας είναι: «Οι συμμαχίες στην εξωτερική πολιτική του Βενιζέλου και η επέκταση της Ελλάδας στη Μικρά Ασία».

Η εκδήλωση θα ανοίξει με απαγγελία της ηθοποιού Κατερίνας Αποστόλου και θα κλείσει με τη συμμετοχή του Μουσικού Συνόλου «Affectu», που αποτελείται από: την Σοπράνο Γιολάνδα Αθανασοπούλου, τη Φλαουτίστα & Βιολοντσελίστα Ουρανία Λιαρμακοπούλου, τον Κιθαρίστα Αριστείδη Χατζησταύρου και τον Μαέστρο & Βαρύτονο Κωστή Κωνσταντάρα, ο οποίος έχει και την ευθύνη του συνόλου.

Θα ακολουθήσει κέρασμα στον κήπο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις