Μαθήματα Αστικής Ποδηλασίας

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Με τους Ολυμπιονίκες Ολγα Βασδέκη, Ντενίζ Δημάκη, Μαρία Πάγκαλου

Το πρόγραμμα «Ποδηλατώντας με ασφάλεια στην πόλη» έκανε το ντεμπούτο του στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού το 2020.

Η ιδέα ήταν της Σοφίας Βυθούλκα, Προέδρου του ΟΚΑΠΑ και γεννήθηκε στο μέσο της Πανδημίας όταν οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου δεν εργάζονταν και είτε περπατούσαν είτε ποδηλατούσαν.

Το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα ήρθε για να μείνει στον Δήμο μας και φαίνεται έγινε θεσμός, αφού φέτος είναι η τρίτη χρονιά που κεντρίζει το ενδιαφέρον των μικρών παιδιών και εφήβων ηλικίας 7-15 ετών, που κατοικούν στον Δήμο μας.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα τριών μαθημάτων που πραγματοποιούνται τον μήνα Ιούνιο, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (I.O.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Ε.Σ.Ο.Α.). Με εκπαιδευτές τους πρωταθλητές ποδηλασίας Παντελή Κουτσούκο, Ευάγγελο Κασταμύλα και Νικόλαο Τσούπρα, τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να ποδηλατήσουν με Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές Ελλάδας. Το μάθημα ξεκινά στις 6 το απόγευμα, με 30′ λεπτά θεωρητική εκπαίδευση και τα υπόλοιπα 90′ λεπτά μαθαίνουμε στην πράξη να ποδηλατούμε με τους προπονητές μας!

 

Φέτος, το πρόγραμμα ξεκίνησε το προηγούμενο Σάββατο 4 Ιουνίου. Οι νεαροί ποδηλάτες συγκεντρώθηκαν στο Γυμνάσιο Φιλοθέης και έκαναν την βόλτα τους στην Φιλοθέη, συνοδευόμενοι από τους Ολυμπιονίκες Ολγα Βασδέκη (Τριπλούν),  Ντενίζ Δημάκη (Τρίαθλον) και Μαρία Πάγκαλου (Ρυθμική Γυμναστική).

Τα επόμενα δύο Σάββατα 11 και 18 Ιουνίου, τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Ψυχικού και στο Γυμνάσιο Φιλοθέης αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα είναι δωρεάν για κατοίκους και δημότες του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.

Δηλώσεις συμμετοχής , μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων, αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής φόρμας, στον σύνδεσμo https://form.jotform.com/201802079281350

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις