Η δική μας Χάρις Συμεωνίδου στο «Γράμμα μιας άγνωστης»  

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Πάμε θέατρο

Από την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022  και κάθε Πέμπτη στις 21:00, στο Θέατρο Τέχνης «Εκάτη» θα παίζεται το θεατρικό έργο «Το Γράμμα μιας άγνωστης» του Στέφαν Τσβάιχ.

Πρόκειται για  μια τραγική ιστορία αγάπης του γνωστού Αυστριακού συγγραφέα Στέφαν Τσβάιχ (1881-1942), στην οποία πρωταγωνιστούν ευρηματικά και εμβληματικά  η προτασσόμενη αδάμαστη γυναικεία θέληση καθώς και η υπέροχη, εμβληματική Βιέννη της Μπελ Επόκ. Μας μεταφέρει στην τρυφερή  ιστορία ενός τεράστιου έρωτα και ενός ατελεύτητου πάθους. Ένα κορίτσι δεκατεσσάρων χρόνων ερωτεύεται έναν νέο, γοητευτικό και διαπρεπή  συγγραφέα και επάνω στην ύπαρξη του κατασκευάζει και οικοδομεί όλη της τη ζωή. Αυτός ο άνθρωπος  γίνεται το πεπρωμένο της. Τρεις φορές η κοπέλα έχει την εύνοια της μοίρας και έρχονται κοντά οι δυο τους. Το βλέμμα του σε κάθε συνάντησή τους είναι πάντα οικείο, γεμάτο ερωτική επιθυμία, την αγκαλιάζει και την φιλάει παθιάρικα, ζει  μαζί της ερωτικά χωρίς όμως να την θυμάται την επόμενη φορά. Ο συγγραφέας όταν λάβει το γράμμα της θα είναι πολύ αργά.

 

Το ρόλο της  Άγνωστης ερμηνεύει η  ηθοποιός Χάρις Συμεωνίδου, που έχει αποδώσει με επιτυχία μέχρι σήμερα αρκετούς σημαντικούς χαρακτήρες του παγκόσμιου ρεπερτορίου.

Θέατρο Τέχνης Εκάτη – Εκάτης 11 πλατεία Κυψέλης – τηλ: 2106401931

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις