Άγονος ο πρώτος πλειστηριασμός για το ξενοδοχείο του Ψυχικού

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

“King Lodge-Luxury Accomodation”

Το ακίνητο της οδού Υακίνθων που λειτούργησε για μικρό διάστημα ως ξενοδοχείο με την επωνυμία  “King Lodge-Luxury Accomodation” βγήκε σε πλειστηριασμό την Τετάρτη 16 Μαρτίου  με τιμή εκκίνησης 1,2 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για ένα κτήριο, η χρήση του οποίου απασχόλησε όχι μόνο το Ψυχικό, αλλά και ολόκληρο τον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού, ενώ έγινε πολλάκις αντικείμενο αντιπαραθέσεων στα Δημοτικά Συμβούλια την διετία 2018-19.

Ο πλειστηριασμός κηρύχθηκε άγονος λόγω έλλειψης πλειοδοτών και αναμένουμε τον επόμενο, έχοντας ανοιχτούς τους οφθαλμούς και τα ώτα μας, καθώς διαβάσαμε σε διάφορα σάιτ ότι το μικρό αυτό ξενοδοχείο περιμένει τον επόμενο ιδιοκτήτη του. Για όσους πάντως ενδιαφέρονται, θυμίζουμε ότι το εν λόγω κτήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ως κατοικία ή πρεσβεία.

Να σημειώσουμε βεβαίως ότι η τιμή θεωρείται εξαιρετική, μιας και μιλάμε για ένα οικόπεδο περίπου στα 700 τ.μ. ενώ το ακίνητο είναι ριζικά ανακαινισμένο και αποτελείται από ισόγειο και δύο ορόφους, με δωμάτια, σαλόνια, κουζίνες και λουτρά συνολικής επιφάνειας 400 τ.μ..

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις