Πάμε θέατρο στου Μπενετάτου

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

«Της Μοναξιάς Διπρόσωποι Μονόλογοι»

Η Θεατρική Ομάδα Ψυχικού ανεβαίνει στη σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου Μπενετάτου (Δροσίνη και Δρόση, Ψυχικό) και παρουσιάζει το έργο της Κατερίνας Αγγελάκη – Ρουκ με τίτλο «Της Μοναξιάς Διπρόσωποι Μονόλογοι».

Πρόκειται  για την διασκευή της ομώνυμης ποιητικής συλλογής της αείμνηστης Κατερίνας Αγγελάκη – Ρου, από τον  Βασίλη Παπαπέτρου, ο οποίος και  σκηνοθετεί το έργο.

Στο συγκεκριμένο έργο, η βραβευμένη ποιήτρια στοχάζεται συνομιλώντας ως Εγώ – άλλοτε με τον εαυτό της (κι Εγώ), άλλοτε με το Χρόνο τον «σαρκοφάγο», άλλοτε με τον Πόνο, με το Ποίημα, με την Υποκρισία και άλλοτε μιλώντας μόνη μπροστά στον καθρέφτη. Σ’ αυτόν τον απολογισμό που επιχειρεί τα τελευταία χρόνια της ζωής της, μαθαίνουμε καλύτερα τον τρυφερό και βαθυστόχαστο άνθρωπο Κατερίνα Αγγελάκη – Ρουκ.

Για τις ανάγκες της παράστασης ο Βασίλης Παπαπέτρου συνάντησε ο ίδιος την ποιήτρια λίγο πριν φύγει από τη ζωή, συνομίλησε μαζί της και πήρε την άδειά της να παρουσιάσει το έργο της επί σκηνής.  Οι πρόβες ξεκίνησαν διαδικτυακά πέρυσι και τώρα πλέον το έργο μεταφέρεται στη σκηνή.

Στην παράσταση παίζουν οι: Άννα Αγγελάτου, Βασίλης Παπαπέτρου, Γιάννα Κατσιάρα, Δώρα Σωπασουδάκη και Μαρία Κατζουράκη, ενώ την ομάδα πλαισιώνουν οι: Χρήστος Σούπος, Χαρά Μπουργάνη και Ιωάννα Βουλιστή. Την πρωτότυπη μουσική υπογράφει ο Χρήστος Χλης.

Ημέρες παράστασης: Σάββατο 12 και 19 Μαρτίου και Κυριακή 13 και 20 Μαρτίου, έναρξη στις 20:30.

Για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 6973 985 951.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις