Υπογραφή Βιβλίου  

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Στάθης Βλαχάκος – Αν ήταν ένοχος

 

Το βιβλιοπωλείο  ΧΑΡΤΟΠΟΛΙΣ, η Ελένη Νικολέλη (Δημ. Βασιλείου 1, Νέο Ψυχικό, τηλ:2106777854) και οι Εκδόσεις «ΠΝΟΗ» διοργανώνουν και σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τον ιατρό αλλά και καλλιτέχνη συγγραφέα Στάθη Βλαχάκο, στην υπογραφή του καινούργιου βιβλίου του με τίτλο «Αν ήταν ένοχος».

Η υπογραφή-παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει  την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 από τις 12:00 έως τις 14:00, στο χώρο του βιβλιοπωλείου.

Ο γιατρός Στάθης Βλαχάκος είναι ο Διευθυντής του Ακτινοδιαγνωστικού Τμήματος στο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος». Είναι γείτονάς μας, κάτοικος του Νέου Ψυχικού και εκτός από εξαιρετικός επιστήμονας, είναι μία δημιουργική, δοτική και πολυδιάστατη προσωπικότητα: μουσικός, ζωγράφος, αρθρογράφος, συγγραφέας, αλλά και άνθρωπος που προσφέρει άοκνα και αδιάλειπτα στην κοινωνία και τους συνανθρώπους του.

Το πιο πρόσφατο έργο του, το αστυνομικό μυθιστόρημα με τίτλο «Αν ήταν ένοχος» κυκλοφόρησε πριν 3 μήνες και έχει ήδη λάβει εξαιρετικές κριτικές.

Όπως μας είπε ο ίδιος ο Στάθης Βλαχάκος:

«Η συγγραφή ενός βιβλίου, μοιάζει με τον πολύχρωμο δίσκο στα Λούνα Παρκ που γυρίζει ατέρμονα εντυπωσιάζοντας τα παιδιά και όχι μόνο. Με το που τελειώνεις τον επίλογο του νέου μυθιστορήματος σου, αρχίζει να στριφογυρίζει στο μυαλό σου μια νέα ιδέα, ένα νέο σενάριο, κάποια πρόταση. Ο τίτλος του τελευταίου μου βιβλίου, «Αν ήταν ένοχος» παραπέμπει σε Αστυνομικό Μυθιστόρημα. Στο βιβλίο αυτό οι πρωταγωνιστές είναι πολλοί, δεν υπάρχει ο απόλυτος γητευτής της δράσης. Για αυτόν τον λόγο, σημαντικό ρόλο έδωσα στο ψυχογράφημα των προσώπων που πρωταγωνιστούν, με διαφορετική βαρύτητα. Μερικές φορές συμβαίνει να είσαι ένοχος και να καταφέρνεις να πείσεις τους πάντες πως είσαι αθώος, ή να είσαι αθώος και να συνωμοτεί το σύμπαν εναντίον σου και να καταδικάζεσαι. Εγώ πάντως δηλώνω παντελώς αθώος. Εγκάρδια,  Στάθης Βλαχάκος, συνένοχος».

O συγγραφέας θα συναντήσει, θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες του και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

Στο χώρο θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την πρόληψη διασποράς του ιού covid-19.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις