Δίνω αίμα!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Η πιο ξεχωριστή ανώνυμη πράξη ανθρωπιάς και αγάπης!

Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού και η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας,  σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αίματος του Λαϊκού Νοσοκομείου, διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία που έχει σαν σκοπό την επάρκεια μονάδων αίματος της Τράπεζας Αίματος του Δήμου μας, για όποιον τις χρειαστεί.

Την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021, από τις 14:00 μέχρι και τις 18:00 στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού, οι εξειδικευμένοι ιατροί θα σας περιμένουν. Η επιλογή της ώρας έγινε με σκοπό, οι άνθρωποι που δουλεύουν, να μπορέσουν μετά το πέρας της εργασίας τους να δώσουν αίμα.

Στις δύσκολες αυτές συνθήκες της πανδημίας, η αιμοδοσία είναι μια σημαντική προσφορά, ένα δώρο αγάπης και ζωής στους συνανθρώπους μας. Η ανάγκη για αίμα στην Ελλάδα είναι τεράστια και έχουμε ευθύνη απέναντι στο συνάνθρωπό μας που κινδυνεύει.

Ας προσφέρουμε ένα δώρο πολύτιμης αξίας. Ας αφιερώσει ο καθένας μας δέκα λεπτά από το χρόνο του για να δώσει αίμα, για να σώσει μια ζωή!

Καλούμε κι εμείς, σαν τοπικά νέα, όλους τους κατοίκους, όλα τα σωματεία και τους  συλλόγους (και είναι πολλοί), να αγκαλιάσουν αυτήν την πρωτοβουλία να είναι εκεί, να δώσουν αίμα και να μοιράσουν ζωή!

Απαραίτητα για τη συμμετοχή σας, η ταυτότητα και ο ΑΜΚΑ σας.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις