Πάμε θέατρο

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου ο Σύλλογος Κρητών «Ο Μίνως» θα παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση με τίτλο: «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», που παίζεται για Τρίτη χρονιά στο θέατρο ΗΒΗ.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παρουσιάζει το πρώτο του θεατρικό έργο, μαζί με έναν καταπληκτικό θίασο που αποτελείται από τους: Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Μαριλού Κατσαφάδου, Ανθή Σαββάκη, Γιώργος Σαββίδης, Γιάννης Κουκουράκης, Πάνος Νάτσης, Αποστόλης Ψαρρός και την πάντα διαχρονική Κατιάνα Μπαλανίκα.

Ο αγαπημένος δημιουργός γράφει και σκηνοθετεί μια γρήγορη, μοντέρνα κωμωδία, τοποθετημένη στο σήμερα, σε μία προσπάθεια να καταλάβουμε το αύριο… που μας ξημερώνει. Το θέμα του έργου είναι ένας ανομολόγητος έρωτας που κρατάει είκοσι χρόνια και μέσα από αυτό ο Γιώργος Καπουτζίδης αναδεικνύει μοναδικά τους προβληματισμούς και τα κοινωνικά ζητήματα.

Η αναχώρηση θα γίνει με πούλμαν από το Μ.Ε.Ο. (25ης Μαρτίου 19,Νέο Ψυχικό), στις 17:00  και το κόστος διαμορφώνεται στα 20€ (εισιτήριο και πούλμαν).

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην κυρία Αγγελάκη και στα τηλέφωνα: 6937475107 & 2106748761.

Η εκδήλωση αφορά μόνο σε όσους έχουν εμβολιαστεί πλήρως και στο θέατρο θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους το πιστοποιητικό εμβολιασμού καθώς και την ταυτότητά τους.

 

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις