Ο Γολγοθάς Δύο Ορφανών

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Βραδιά μουσικής & πνευματικής τροφής

Μια πολύ ξεχωριστή παρουσίαση βιβλίου θα λάβει χώρα την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, στις 7:30μμ στο Εστιατόριο «Ανταίος» (Πλ. Ελευθερίας, Νέο Ψυχικό): ο συγγραφέας Χρήστος Σούπος, πρώην Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Πολιτιστικού Κέντρου Μπενετάτου, θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο «Ο Γολγοθάς Δύο Ορφανών». Πρόκειται για ένα σατυρικό κοινωνικό έπος, με… πικάντικο περιοχόμενο!

Ο αγαπητός μας Χρήστος , πάντα φιλόξενος και γενναιόδωρος, μας καλεί να γνωρίσουμε το βιβλίο του σε μια μουσική βραδιά, στην οποία θα συμμετάσχουν οι μουσικοί, κ.κ. Κρέτσης στο μπουζούκι, Παναγούλης στο ακορντεόν, Γιαννακόπουλος στην κιθάρα και η κυρία Θεοχάρη στο τουμπερλέκι –όλοι τους καλλίφωνοι- απολαμβάνοντας συγχρόνως μεζέ και οίνον!

Καθώς από τις πληροφορίες που μου έστειλε ο συγγραφέας έλειπε η τιμή εισόδου, επικοινώνησα ξανά μαζί του και έλαβα την απάντηση ότι τα πάντα θα είναι κερασμένα σε όσους παρευρεθούν, καθώς ο ίδιος γιορτάζει εκτός από την έκδοση του βιβλίου του και για άλλους έξι λόγους, τους οποίους και παραθέτω επί λέξει:

  1. Επειδή δεν πέθανα μετά τη δεύτερη δόση, αν και νοίκιασα οξυγόνο
  2. Επειδή έπαψα να καπνίζω ύστερα από 60 χρόνια… και γιορτάζω 16 μήνες ακαπνίας…
  3. Επειδή μέσα στο λοκντάουν κατάφερα και τέλειωσα τον “Γολγοθά των Δύο Ορφανών” (συνολικά 68 σελίδες)
  4. Επειδή ξαναβάζω μπρος σε πολιτιστικές προτάσεις που σταμάτησαν λόγω πανδημίας
  5. Επειδή ξαναρχίζουν οι πρόβες του Αντώνη του Βαρκάρη του Σερέτη, στο Πολιτιστικό
  6. Επειδή ξανακυκλοφορεί η ΜΠΟΝΖΟΥΡ…

Ομιλούμεν δια το σάμθινκ ελς…

Όπως μας είπε ο οικοδεσπότης, όποιος θέλει να παρευρεθεί, θα πρέπει να δηλώσει την συμμετοχή του στο cmsoupos@gmail.com. Μόνη προϋπόθεση για την παρουσία στην εκδήλωση είναι οι παριστάμενοι να είναι εμβολιασμένοι.

Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει μια τέτοια βραδιά μουσικής και πνευματικής τροφής, κλείστε τις θέσεις σας άμεσα!

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις