Βοηθός Νοσηλευτικής

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σπουδάστε ΔΩΡΕΑΝ – Βοηθός Νοσηλευτικής

Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υγείας η λειτουργία του Δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (Ψ.Ν.Α.)  για το εκπαιδευτικό έτος 2021-2022.

Τα ΔΙΕΚ του Υπουργείου Υγείας είναι σχολές που λειτουργούν από το 1991 και τα μαθήματα παρέχονται  δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι αποκτούν πτυχίο με κύρος για επαγγελματική καριέρα στον τομέα της υγείας.

Για το έτος 2021-2022, η λειτουργία του ΔΙΕΚ του ΨΝΑ αφορά στην ειδικότητα “Βοηθός Νοσηλευτικής Ατόμων με Ειδικές Παθήσεις”.

Οι εγγραφές και οι καταθέσεις αιτήσεων θα  πραγματοποιηθούν από 1 έως 10 Σεπτεμβρίου 2021, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 08:00 έως 14:00 στη γραμματεία του ΔΙΕΚ του ΨΝΑ: Λεωφόρος Αθηνών 374,                              Χαϊδάρι (Κτίριο «Διαδρομή»).

Δικαίωμα εγγραφής για το Α’ εξάμηνο έχουν οι απόφοιτοι των ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, ΤΕΛ και των ΤΕΕ Β’ κύκλου ενώ την ίδια χρονική περίοδο θα γίνουν δεκτές αιτήσεις στο Γ’ εξάμηνο για απόφοιτους ΙΕΚ, ΕΠΑΛ, ΤΕΛ, ΤΕΕ Β’ κύκλου, αντίστοιχης ειδικότητας.

Να σημειώσουμε ότι: ΔΕΝ υπάρχει όριο ηλικίας για την εγγραφή και τη φοίτηση, τα μαθήματα γίνονται πρωινές ώρες και δίνεται βεβαίωση για αναβολή στράτευσης.

Ο μέγιστος αριθμός καταρτιζόμενων ανά τμήμα, καθορίζεται σε τριάντα δύναται όμως να προσαυξάνεται κατά 10% με σκοπό τη σωστή κατανομή των καταρτιζόμενων.

Για περισσότερες πληροφορίες, στο τηλέφωνο: 2132054177-176 (ή στο e-mail:secepas@psyhat.gr) κατά το μήνα Ιούλιο τις εργάσιμες ημέρες από 1-7έως 31-7 από  08:00 έως 13:00, το μήνα Αύγουστο στις 12 και 26-8 τις ίδιες ώρες, το μήνα Σεπτέμβριο καθημερινά τις ίδιες ώρες.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις