Σε πρώτο πλάνο τα έργα αναβάθμισης του δήμου μας

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Συνάντηση Γαλάνη – Κουμουτσάκου: σε πρώτο πλάνο τα έργα αναβάθμισης του δήμου μας

Πλατείες, παιδικές χαρές, ο Ποδονίφτης και το μετρό

Ο κ. Γεώργιος Κουμουτσάκος Βουλευτής Β1 του Βορείου Τομέα Αθηνών πραγματοποίησε την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021, επίσκεψη στο Δημαρχείο Φιλοθέης – Ψυχικού όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Δημήτριο Γαλάνη.

Ο κ. Γ. Κουμουτσάκος ενημερώθηκε από τον κ. Δ. Γαλάνη για τα θέματα της περιοχής, καθώς και τους στόχους της Δημοτικής Αρχής που αφορούν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Συζήτησαν εκτενώς για το έργο κατασκευής του σταθμού μετρό Φιλοθέης-Ψυχικού στο πλαίσιο της Γραμμής 4 (Άλσος Βεΐκου – Γουδή), που θα βελτιώσει σημαντικά τη διασύνδεση της πόλης. Ο κ. Δ. Γαλάνης αναφέρθηκε στο έργο ανάπλασης της πλατείας Ελευθερίας, στην ανακατασκευή της παιδικής χαράς Πικιώνη και της παιδικής χαράς Μακεδονίας καθώς και στην αναβάθμιση του Αθλητικού Κέντρου Ψυχικού. Τέλος, ο κ. Δ. Γαλάνης ενημέρωσε τον κ. Γ. Κουμουτσάκο για την έγκριση των απαραίτητων κονδυλίων από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Αττικής που αφορούν στην ενεργειακή αναβάθμιση του Δημαρχείου Φιλοθέης – Ψυχικού και την μετατροπή του σε «πράσινο κτίριο». Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη αντιπλημμυρικής μελέτης του Ποδονίφτη, ένα απαραίτητο έργο που θα πρέπει να προχωρήσει.

 

Ο κ. Γ. Κουμουτσάκος, άκουσε με προσοχή τις θέσεις του κ Δημάρχου και δεσμεύτηκε ότι θα συνεισφέρει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του στο διαρκή αγώνα της Δημοτικής Αρχής για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Αντιδήμαρχοι κα. Μίνα Μεταξίδου Μελισσουργού, και ο κ. Χαράλαμπος Μπονάτσος.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις