Κινηματογραφικές βραδιές από τον ΜΕΟ

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Κάθε Παρασκευή στις 8 μ.μ.

Ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Όμιλος (ΜΕΟ) Νέου Ψυχικού προσκαλεί το κοινό σε ένα ξεχωριστό κινηματογραφικό ταξίδι, μέσα από προβολές διαχρονικών ταινιών.

Κάθε Παρασκευή βράδυ, η αίθουσα του ΜΕΟ μεταμορφώνεται σε σινεμά και υποδέχεται σπουδαία έργα του παγκόσμιου και ελληνικού κινηματογράφου, προσφέροντας βραδιές γεμάτες συγκίνηση, γέλιο και σκέψη.

 

11 Απριλίου: «Τα φιλαράκια» (Buddy-Buddy)

 

Mια κωμωδία του 1981 του Μπίλι Γουάιλντερ, με τους Τζακ Λέμον και Γουόλτερ Ματάου.

Ένας επαγγελματίας δολοφόνος γίνεται φίλος με κάποιον χωρισμένο που θέλει να αυτοκτονήσει, όταν διασταυρώνονται τυχαία στο ίδιο ξενοδοχείο.

Οι δύο πρωταγωνιστές θα γίνουν κατά λάθος….φιλαράκια, καθώς ο Ματάου είναι επαγγελματίας δολοφόνος και έπιασε… δωμάτιο με θέα σε ένα ξενοδοχείο για την τελευταία του δουλειά, ενώ ο Λέμον στο διπλανό δωμάτιο ετοιμάζεται να αυτοκτονήσει επειδή τον παράτησε η γυναίκα του.

 

 

 

 

2 Μαΐου: «Το τελευταίο σημείωμα»

 

Mια δραματική ταινία του 2017, του Παντελή Βούλγαρη.

Ο Ναπολέων Σουκατζίδης εκτελεί χρέη διερμηνέα ενός Γερμανού διοικητή και είναι ένας από τους 200 ανθρώπους που έχουν επιλεγεί για να εκτελεστούν την 1η Μαΐου στην Καισαριανή, ως αντίποινα για τον θάνατο τεσσάρων Γερμανών από τη δράση της ελληνικής αντίστασης.

Την ημέρα της εκτέλεσης θα βρεθεί μπροστά σε ένα δίλημμα ζωής……

Παίζουν οι, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Αντρέ Χένικε, Μελία Κρέιλινγκ, Τάσος Δήμας, Αινείας Τσαμάτης, Βασίλης Κουκαλάνη.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις