Ενώπιος ενωπίω

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Μια συζήτηση εκ βάθρων είχαν οι μαθητές του Αρσακείου Λυκείου με τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ

Την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, επ’ ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών, το Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού κάλεσε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ σε μια  συνέντευξη – συζήτηση, για θέματα που απασχολούν τους μαθητές του Λυκείου.

Η πρόσκληση αυτή ήταν αποτέλεσμα ενός project πάνω στο οποίο εργάστηκαν τα παιδιά στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών, υπό την καθοδήγηση της Καθηγήτριάς τους Χρυσάνθης Βαβέτση.

Σον Σεβασμιότατο τέθηκαν ερωτήσεις εύκολες και δύσκολες, άλλες με χαρακτήρα ενημερωτικό και αντικείμενο ιστορικό και άλλες σε πνεύμα αμφισβήτησης. Η συζήτηση ήταν άκρως ενδιαφέρουσα και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης στάθηκε πρόθυμος να απαντήσει και να διαφωτίσει τους νέους, με τρόπο και τόνο φιλικό και προσήνεια προς τους νέους.

Την εκδήλωση, πλέον του Δημάρχου Χαράλαμπου Μπονάτσου και της κυρίας Βαβέτση, αγκάλιασαν και στήριξαν η Διευθύντρια Νέλλη Παππά, οι εκπαιδευτικοί και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, με τον Πρόεδρο Κώστα Τομπούλογλου να αναλαμβάνει να υλοποιήσει αυτήν την συνάντηση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις