Βιβλιοπαρουσίαση στο Χαρτόπολις

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

«Dementi»

Το βιβλιοπωλείο «Χαρτόπολις» (Δημ. Βασιλείου 1, Φάρος Νέου Ψυχικού), η Ελένη Νικολέλη και οι εκδόσεις BELL παρουσιάζουν το βιβλίο των Μαργαρίτα Αλευρίδη και Λεωνίδα Καραγεώργου με τίτλο: «Dementi», την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 στο χώρο του βιβλιοπωλείου.

Πρόκειται για μια ιστορία που αναπνέει μέσα σε μια άλλη όπως το άπειρο μέσα στο πεπερασμένο, που διεκδικεί την τρωτότητα της πραγματικότητας μπροστά στην αθανασία μιας επινόησης, και που κυρίως αγγίζει το αήττητο ενός μεγάλου έρωτα.

Η Μαργαρίτα Αλευρίδη και ο Λεωνίδας Καραγεώργος ψάχνουν την απάντηση σε ένα ερώτημα, δίνουν φωνή σε τέσσερα πρόσωπα και διεκδικούν μαζί τους μια κουβέντα επί ίσοις όροις. Αφουγκράζονται όσα ήθελαν οι ήρωες να τους πουν……..

Οι συγγραφείς θα βρίσκονται στον χώρο από τις 12 μέχρι τις 2 το μεσημέρι, για να συνομιλήσουν με τους παρευρισκόμενους και να υπογράψουν αντίτυπα του βιβλίου τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top–nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις