Ημερήσια εκδρομή στο Μύλο των Ξωτικών

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Μαγικά Χριστούγεννα στα Τρίκαλα

Στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, στον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα, θα μας πάει ο Σύλλογος Κρητών «Ο Μίνως» την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου.

Ο Μύλος των Ξωτικών ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2011, και λειτουργεί από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ προσφέροντας σε μικρούς και μεγάλους ποικίλες θεματικές δραστηριότητες, όπως είναι, το Σπίτι του Άη Βασίλη, ο Μικρός Πρίγκιπας στον Πλανήτη των Χριστουγέννων, η Κομψή Αστρονόμος στον Πλανήτη της Εξερεύνησης, ο Μεγαλοπρεπής Βασιλιάς στον Πλανήτη της Σοκολάτας, ο Πιστός Φανανάφτης στον Πλανήτη των Τραίνων, καθώς και πλήθος από παιχνίδια, δραστηριότητες, θεματικές κατασκευές, ήρωες, αξιοθέατα και φαγητό.

Με το σύνθημα «ελάτε να γίνουμε έστω για λίγο παιδιά», ο Σύλλογος μας καλεί να παρασυρθούμε από το μαγευτικό περιβάλλον και να ζήσουμε για μια ολόκληρη ημέρα, τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Η τιμή κατ’ άτομο είναι 35€.

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με την Πρόεδρο κ. Νατάσσα Αγγελάκη στο τηλέφωνο: 6937475107.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top–nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις