Συναυλία με την Νάντια Καραγιάννη

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ο Πολιτιστικός, Καλλιτεχνικός και Θεατρικός Σύλλογος «Θέασις» του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η θεατρική τους παράσταση «Η κόμισσα της φάμπρικας» πριν 15 ημέρες, έρχεται να μας συνεπάρει με μια εξαιρετική μουσική παράσταση.

 

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 8 μ.μ., στην αίθουσα του Λυκείου Νέου Ψυχικού (είσοδος από Μακρυγιάννη), μας καλεί όλους να απολαύσουμε την καταπληκτική Νάντια Καραγιάννη και το μουσικό της σχήμα, σε τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών, με τον τίτλο: «Σαν θυμηθείς το όνειρό μου».

Η Νάντια Καραγιάννη, γνωστή καλλιτέχνης, έγινε ιδιαίτερη αγαπητή στους συντοπίτες μας  από την μεγάλη συναυλία που δόθηκε στην πλατεία Αγίου Γεωργίου Νέου Ψυχικού το 2022, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή, συναυλία που πραγματικά συζητιόταν για ημέρες μετά.

Μαζί της θα είναι: ο Νίκος Καραγιάννης στο τραγούδι και στην κιθάρα, ο Κώστας Ζαριδάκης στο μπουζούκι και ο Γιάννης Τσέρτος στο πιάνο.

Είσοδος 5 ευρώ.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top–nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις