Έκκληση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μ.Ε.Ο.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ας βοηθήσουμε όλοι έναν συμπολίτη μας

υπάρχει ανάγκη...βοηθάμε

Η Κοινωνική Πρόνοια και ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Όμιλος (ΜΕΟ) Νέου Ψυχικού μας γνωστοποιούν την περίπτωση ενός συμπολίτη μας που χρειάζεται την βοήθειά μας.

Ο συνάνθρωπός μας, ήδη αντιμετωπίζει πολλαπλά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα. Το μηνιαίο καθαρό του εισόδημα ανέρχεται στο ποσό των 360 ευρώ, που μετά βίας καλύπτει το μίσθωμα της μονόχωρης κατοικίας του.

Η κατάστασή του έχει επιδεινωθεί περαιτέρω, καθώς πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης χρονίου νοσήματος που αντιμετωπίζει, ενώ μετά την έξοδο από το Νοσοκομείο θα πρέπει να προμηθευτεί ορθοπεδικά, αλλά και είδη προσωπικής υγιεινής και θα χρειαστεί καθημερινή κατ’ οίκον νοσηλεία και φροντίδα.

Ο γείτονάς μας βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση και ήδη συγκαταλέγεται στις λίστες των Υπηρεσιών Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου μας. Επειδή όμως λαμβάνει την έκτακτη οικονομική ενίσχυση κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα, δεν γίνεται να προωθηθεί εκ νέου αίτημα αρωγής.

Ο έλεγχος των απαραίτητων δικαιολογητικών που πιστοποιεί τη δεινή οικονομική κατάσταση του συγκεκριμένου μονοπρόσωπου νοικοκυριού έχει πραγματοποιηθεί από την Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού, έχει διαπιστωθεί η αδυναμία εύρεσης πόρων από άλλες πηγές, ενώ η ανάγκη νοσηλείας του έχει επιβεβαιωθεί με ιατρική γνωμάτευση από Δημόσιο νοσοκομείο. Λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν θα γνωστοποιηθούν τα προσωπικά του στοιχεία.

Ο ΜΕΟ απευθύνει έκκληση προς κάθε ευαισθητοποιημένο συμπολίτη μας να βοηθήσει τον άτυχο γείτονά μας και για τον σκοπό αυτό πραγματοποιεί έρανο και συγκεντρώνει χρήματα στα γραφεία του Ομίλου 25ης Μαρτίου 19, Νέο Ψυχικό καθημερινά το πρωί 11:00-13:00 και το απόγευμα 17:00-20:00. Για οποιαδήποτε πληροφορία αλλά και αν υπάρχει αδυναμία προσέλευσης στα γραφεία επικοινωνήστε με την υπεύθυνη πρόνοιας του Ομίλου κυρία Σοφία Ζούπα στο 6980976948.

Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα των κοινωνικών λειτουργών του Δήμου: 2132014600 & 2106724137, για επιβεβαίωση των δυσκολιών, χωρίς να γίνει πλήρη αναφορά σε στοιχεία.

Για ηλεκτρονική κατάθεση:

 Αριθμός λογαριασμού Μ.Ε.Ο.

ΤΡΑΠΕΖΑ:

EUROBANK

 

ΛΟΓ:

GR47 0260 2380 0002 1010 1567 867

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις