Πάμε θέατρο;

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

«Unfriend» η πιο αστεία κωμωδία όλων των εποχών

Με τον σύλλογο Κρητών «Ο Μίνως» την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στο θέατρο Νέος Ακάδημος.

Το έργο γράφτηκε το 2020 από τον Steven Moffat, τον σπουδαιότερο σύγχρονο κωμικό συγγραφέα στο Ηνωμένο Βασίλειο (Doctor Who, Sherlock, Dracula, Coupling). «Ανεβαίνει» φέτος σε σκηνοθεσία Αντώνη Γαλέου με τους ηθοποιούς Κατερίνα Διδασκάλου, Βάσω Λασκαράκη, Σόλων Τσούνη, Δημήτρη Κουρούμπαλη, Άρη Αντωνόπουλο, Γεωργία Μεσσαρίτη και τους Μανώλη Γκίνη & Αμέρικο Μέλη.

Λίγα Λόγια για την Υπόθεση του Έργου

Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, ο Πέτρος και η Ντέπι, ένα αγαπημένο «καθωσπρέπει» ζευγάρι, γνωρίζεται με την Έλσα, μια εκκεντρική διαχυτική χήρα! Συμφωνούν από ευγένεια, να παραμείνουν σε επαφή στα social media.

Λίγους μήνες αργότερα η Έλσα τους επισκέπτεται απρόσκλητη, ανακοινώνοντάς τους ότι θα μείνει μαζί τους 1 ολόκληρη εβδομάδα! Με άλλα λόγια τους «γίνεται τσιμπούρι», φέρνοντάς τους σε δύσκολη θέση!

Όταν το ζευγάρι αποφασίζει να αναζητήσει κάποια στοιχεία στο διαδίκτυο για την ανεπιθύμητη φιλοξενούμενή τους, αφού δεν ξέρουν τίποτα για αυτή, ανακαλύπτουν ότι μπορεί να είναι μια στυγνή δολοφόνος, μια serial Killer!

Μια παράσταση με συνεχείς ανατροπές και πολύ γέλιο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο!

Η τιμή εισιτηρίου με το πούλμαν είναι στα 18€. Κρατήσεις θέσεων μπορείτε να κάνετε στην Πρόεδρο του Συλλόγου κυρία Αγγελάκη 6937475107, 210 6748761.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις