Έναρξη μαθημάτων Βυζαντινής Χορωδίας

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Νέου Ψυχικού ξεκινάει μαθήματα βυζαντινής χορωδίας, σε συνεργασία με τον θεολόγο και μουσικό Παναγιώτη Ανδριόπουλο και με στόχο τη συμμετοχή της σε μεγάλες εορτές αλλά και στις ακολουθίες της εκκλησίας.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε όλες και όλους, όσους αγαπούν την εκκλησιαστική μουσική αλλά δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να εντρυφήσουν και είναι ανοιχτά σε αρχάριους και πιο προχωρημένους.

Ξεκινώντας από την πρακτική εκμάθηση απλών τροπαρίων, οι συμμετέχοντες θα ψάλλουν, ακόμα κι αν δεν γνωρίζουν να διαβάζουν μουσικά κείμενα, ενώ για όσους θέλουν να μάθουν να διαβάζουν, θα ακολουθηθεί  μια συγκεκριμένη μέθοδο εκμάθησης ανάλογα με το επίπεδο των ενδιαφερομένων.

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος στα μαθήματα αυτά, μπορούν να παρευρεθούν το Σάββατο 4 Νοεμβρίου και ώρα 17:30 στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Γεωργίου Νέου Ψυχικού, για περισσότερες πληροφορίες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις