Μικρά και ευτράπελα των εκλογών

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Οι 100άρηδες Δήμαρχοι

Δήμος Αντίπαρου 100% με αριθμό ψήφων 653 Φαρούπος Αναστάσιος – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών 100% με αριθμό ψήφων 350 Βρατσάνος Κωνσταντίνος – ΨΑΡΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
Δήμος Λειψών 100% με αριθμό 377 ψήφων  Μάγγος Φώτιος – ΛΕΙΨΟΙ-ΝΕΑ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ-ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Δήμος Σικίνου 100% με αριθμό  222 ψήφων Μαράκης Βασίλειος  – ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΚΙΝΟ
Δήμος Τοπείρου 100% με αριθμό 8007(!) ψήφων Μίχογλου Θωμάς – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

Δάφνη Υμηττός, Υποψήφιοι Δήμαρχοι με υπογλώσσια

Η τριάδα υποψηφίων Μπινίσκος Αναστάσιος – “η πόλη μάς ενώνει Δάφνη – Υμηττός” (νυν δήμαρχος), Τσιλίφης Νικόλαος -“ΠΡΩΤΑ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ” και Δαουλάρης Γεώργιος – ΔΑΦΝΗ-ΥΜΗΤΤΟΣ ΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ συναγωνιζόντουσαν για μια θέση στον επαναληπτικό γύρο της Β’ Κυριακής με τα αποτελέσματα να αλλάζουν κάθε φορά που γινόταν ανανέωση η σελίδα του υπουργείου εσωτερικών. Τα τελικά αποτελέσματα είχαν τους υποψηφίους στο 20,65% και 2514 ψήφους  τον νυν Δήμαρχο Μπινίσκο Αναστάσιο, ακολούθησε ο Τσιλίφης Νικόλαος με 20,14% και 2452 ψήφους και στην τρίτη θέση που δεν εξασφαλίζει μια θέση στον επαναληπτικό γύρο ο Δαουλάρης Γεώργιος με 19,39% και 2361 ψήφους. Η τελική διαφορά είχε τον τρίτο σε απόσταση από τον πρώτο στα 152 ψηφοδέλτια!

Ποιος δήμος βάφτηκε «κόκκινος» από την πρώτη Κυριακή

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο μοναδικός υποψήφιος της Λαϊκής Συσπείρωσης της παράταξης που στηρίζει το ΚΚΕ σε Δήμους και Περιφέρειες που εκλέχτηκε από την 1η Κυριακή καθώς συγκέντρωσε ποσοστό 45,7%. Πρόκειται για τον Φανούρη Καρούτσο ο οποίος σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύει το 902.gr δήλωσε ότι η Ικαρία δικαιολογεί για άλλη μια φορά τον τίτλο του «κόκκινου βράχου».

Παράλληλα, ο νέος δήμαρχος Ικαρίας διαβεβαίωσε ότι η νέα δημοτική αρχή θα παλέψει για όλο το λαό της Ικαρίας απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Δήμος Αθηναίων

Ο Δήμος Αθηναίων ήταν ο μεγάλος πρωταθλητής των δημοτικών εκλογών αλλά για όλους τους λάθους λόγους, ήταν ο μεγάλος πρωταθλητής της αποχής. Ο δήμος Αθηναίων σημείωσε 67,68% αποχή, ΝΑΙ! καλά διαβάσατε αποχή. Ποσοστό πρωτοφανές για τον δήμο που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ όλων των εποχών.

Περιφερειακές

Μεγάλη νίκη σημείωσε στην περιφέρεια Αττικής ο τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς. Με ποσοστό 46,74% οι πολίτες της περιφέρειας Αττικής έδειξαν την πλήρη εμπιστοσύνης τους στο πρόσωπο του Νίκου Χαρδαλιά και τον ανακήρυξαν περιφερειάρχη από την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

 Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος ετών 102

Η κυρία Άννα Κατσούλη κατέβηκε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά με τον Γιώργο Γαβρίλη, το συγκλονιστικό σε αυτό; Η κυρία Κατσούλη είναι 102 ετών και παρόλο όπως δήλωσε η ίδια ο προεκλογικός αγώνας ήταν δύσκολος για αυτήν συγκέντρωσε 245 ψήφους.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις