Θα λύσουμε θέματα, θα δημιουργήσουμε καινοτομίες

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Χρυσάνθη Βαβέτση

Η Χρυσάνθη Βαβέτση είναι θεολόγος και παιδαγωγός.  Υπηρετεί στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, στα Αρσάκεια Σχολεία Ψυχικού. Είναι υποψήφια Διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με αντικείμενο έρευνας την Εκπαιδευτική Καινοτομία. Η καθημερινή επικοινωνία με τους μαθητές και μαθήτριες, την βοηθάει να αφουγκράζεται τους προβληματισμούς τους, έχοντας αληθινή σύνδεση με την κοινωνία και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νέοι άνθρωποι στην εποχή μας.

Συγγράφει βιβλία για παιδιά με κυρίαρχο θέμα την αντιμετώπιση φαινομένων εκφοβισμού και την ενεργοποίηση της ομάδας για την επίλυση συγκρούσεων. Το τελευταίο βιβλίο της έχει τίτλο “οι περιπέτειες της Ρόζας Μελιτζάνας”.

Το πλέον σημαντικό για την εξέλιξη και την ενεργοποίησή της ως πολίτης με συμμετοχή στα κοινά  είναι ο ρόλος της ως μητέρα δύο αγοριών ηλικίας 6 και 8, μαθητών του Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού. Ζει και μεγαλώνει τα παιδιά της στο Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού, αντιλαμβάνεται τις ελλείψεις και ονειρεύεται έναν Δήμο, όπου οι δημότες θα μεγαλώνουν με ασφάλεια, ποιότητα και υποδομές για να έχουν όσες περισσότερες ευκαιρίες μπορούν.

Η Χρυσάνθη πιστεύει ότι η επικοινωνία και το άνοιγμα δρόμων είναι η κινητήριος δύναμη για να λύσουμε θέματα. Είναι επίμονη και καθημερινά βρίσκεται στην πλευρά της επίλυσης δυσκολιών και προβλημάτων.

Εξίσου πιστεύει στην ενεργό συμμετοχή στα κοινά, όλων των πολιτών και ιδιαιτέρως των γυναικών.

Μοιραζόμαστε τις ίδιες αρχές και αξίες για την Οικογένεια και την Παιδεία.

Μαζί σίγουρα θα δημιουργήσουμε καινοτομίες, θα λύσουμε θέματα.

Γιατί μαζί μπορούμε περισσότερα! Γιατί μαζί μπορούμε καλύτερα!

Χρυσάνθη Βαβέτση

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις