Η κόρη του Θανάση Χανακούλα, Αθηνά, υποψήφια με τον Μπάμπη Μπονάτσο!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

ΑΘΗΝΑ ΧΑΝΑΚΟΥΛΑ

«Αποφάσισα να κατέλθω υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις εκλογές του Οκτωβρίου με τον συνδυασμό του Μπάμπη Μπονάτσου «συμμετέχω».

Ο πατέρας μου, μου έχει μεταδώσει την αγάπη του για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα για τον δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού.

Στην οικογένειά μου ο Καλλικράτης και η ένωση των προαστίων είχε έρθει με τον γάμο τους. Ο πατέρας μου, Θανάσης Χανακούλας, γέννημα θρέμμα Νέου Ψυχικού και η μητέρα μου Μαρία Γρυλλάκη γέννημα θρέμμα Ψυχικού.

Ο πατέρας μου έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος και στο Ψυχικό και στο Νέο Ψυχικό.

Με έναν πατέρα τόσο ενεργό στον Δήμο, με ακούσματα έντονα πολιτικοποιημένα μέσα στο σπίτι πιστεύω ότι για μένα η ενασχόληση με τα κοινά ήταν μονόδρομος. Έχω μεγαλώσει σε μία οικογένεια που μάθαμε από μικρή ηλικία να είμαστε ενεργοί πολίτες.

Χρήσεις γης, Κέκροπας, Τουρκοβούνια, δεντροφυτεύσεις, Άγιος Γεώργιος, διεκδικήσεις, υπηρετώ τον πολίτη είναι λέξεις με τις οποίες γαλουχήθηκα και μεγάλωσα.

Λίγα λόγια για μένα

Γεννήθηκα στο Ψυχικό όπου κατοικώ μέχρι σήμερα και μεγαλώνω το γιο μου. Είμαι πτυχιούχος Γαλλικής Φιλολογίας της σχολής Universite Paris 4-Sorbonne. Εργάζομαι ως Καθηγήτρια στον ιδιωτικό τομέα. Μιλάω άπταιστα επίσης και τα Αγγλικά.

Σήμερα συντάσσομαι με τον Μπάμπη Μπονάτσο και το «συμμετέχω» γιατί πιστεύω στις ικανότητές του, την αποτελεσματικότητά του.

Έχω συνεργαστεί πολλά χρόνια μαζί του στον Μορφωτικό Όμιλο Νέου Ψυχικού (ΜΕΟ) και έχω βιώσει την αλλαγή του Ομίλου επί Προεδρίας του και τις καινοτομίες που παρουσίασε.

Τον γνωρίζω προσωπικά όπως και πολλά άλλα παιδιά αυτοδιοικητικών που σήμερα τάσσονται δίπλα του ως υποψήφιοι ή υποστηρικτές και ξέρω το ήθος του και την αγάπη του για όλον τον Δήμο.

Έχω τον χρόνο, έχω την θέληση και ήρθε η ώρα εμείς η νεότερη γενιά να πάρουμε τα ηνία και να πράξουμε αυτό που πρέπει.

Να δημιουργήσουμε μια πόλη ασφαλή και υγιή για τα παιδιά μας και τους γονείς μας.

Να οδηγήσουμε τον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού στην ανάπτυξη και στην σύγχρονη εποχή.

Έχουμε μείνει πίσω. Σας καλώ να υποστηρίξουμε τον τόπο μας, την αλήθεια και το ήθος!

Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε για δήμαρχο τον Μπάμπη Μπονάτσο.

Στις 8 Οκτωβρίου δίνουμε λόγο στους νέους!

ΑΘΗΝΑ ΧΑΝΑΚΟΥΛΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις