ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ελένη Παναγιωτοπούλου

τ. Δήμαρχος Φιλοθέης

Ιδρυτικό Μέλος & Πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Φιλοθέης.

Κεχαγία 5 – Φιλοθέη, Τ.Κ. 15237

E-mail:panagiotopouloueleni110@gmail.com

 

Προς: Την ΥΔΟΜ του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού

Κοινοποίηση:

1) Δήμαρχο Φιλοθέης-Ψυχικού

2) Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού

3) Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Φιλοθέης – Πρόεδρο & Μέλη

 

Κύριοι,

1ο Δεν μας έχετε ενημερώσει για το εάν το περίπτερο στην Πλατεία ΚΟΡΥΖΗ επανήλθε στην προτέρα του κατάσταση σύμφωνα με τα σχέδια του κ. Νίκου Βαλσαμάκη. Σας έχουμε κάνει καταγγελία ως Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Φιλοθέης εδώ και μήνες.

2ο Σας παρακαλώ απαντήστε μας εάν θα λάβετε τα απαιτούμενα μέτρα απομάκρυνσης των εμποδίων στα περάσματα της Πλατείας Μαλαματιανού έμπροσθεν του εστιατορίου της Παλιάς Αγοράς, όπου κατάργησαν τον εσωτερικό διάδρομο. Ουσιαστικά κατήργησαν την ελεύθερη πρόσβαση του νοητού περάσματος της Πλατείας Μαλαματιανού, στο Καφέ – Εστιατόριο της «Παλιάς Αγοράς».

Σε ένα πέρασμα εξ αυτών έβγαλαν τις γλάστρες και τοποθέτησαν γυάλινα εμπόδια δημιουργώντας ένα εσωτερικό καθιστικό.

Παρακαλώ να με ενημερώσετε γραπτώς εάν υπάρχει σχετική άδεια από την ΥΔΟΜ και τι ενέργειες και έλεγχο θα κάνετε, ως η κατ’ εξοχήν Υπηρεσία που προστατεύει το δομημένο και αδόμητο περιβάλλον της Κοινότητας Φιλοθέης.

Αφορά τον Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος Φιλοθέης του οποίου είμαι ενεργό μέλος, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Στην παρούσα περίοδο χρονικά (προ εκλογών) δεν έχω ουδεμία εμπιστοσύνη στην παρούσα Δημοτική Αρχή εφόσον ουδένα μέτρο έλαβε για την επιστροφή της σύντομης διευθέτησης των περασμάτων στην «Παλιά Αγορά» που καταργήθηκε με αυθαίρετο τρόπο από τους εκμισθωτές με το πρόσχημα των προσωρινών μέτρων προστασίας λόγω ΚΟΒΙΤ, καταργώντας με αυτόν τον τρόπο τον νοητό διάδρομο ανάμεσα στα καθίσματα.

3ον Πληροφορήθηκα ότι επίκεινται οικοδομικές εργασίες στο Καφέ – Εστιατόριο της Παλιάς Αγοράς, ενημερώστε μας εάν υπάρχει οικοδομική άδεια  μικρής κλίμακας.

Σας ευχαριστώ, αναμένοντας την απάντησή σας σχετικά.

Ελένη Παναγιωτοπούλου

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις