Καλές δουλειές «ΦΥΝΤΑΝΙ»!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Garden Cosmetics

 

Προσκεκλημένη του φίλου Ανδρέα Δανδουλάκη, γεωπόνου με γραφείο στο Νέο Ψυχικό, βρέθηκα το Σάββατο στα εγκαίνια του καταστήματος που άνοιξε, ένα φυτοπωλείο, στην 25η Μαρτίου 41.

Πελάτες, φίλοι και γνωστοί πλαισίωσαν την επέκταση της επιχειρηματικής δραστηριότητας του Ανδρέα που την ονομάζει «ΦΥΝΤΑΝΙ» και με το κατάστημα αυτό κλείνει τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχει (γεωπονικές, εντομοκτονίες, πώληση φυτών και λιπασμάτων).

Ο χώρος μικρός αλλά καλαίσθητος ομορφαίνει με το πράσινο την γειτονιά. Οι τιμές ιδιαίτερα προσιτές. Στον χώρο έξω από το κατάστημα ένας πάγκος με κουτιά που θύμιζαν αρώματα τράβηξε την προσοχή των δεκάδων παρευρισκόμενων.

Μου κέντρισε την περιέργεια το γεγονός ότι όποιος πήγαινε δεν έφευγε αμέσως και η κυρία πίσω από τον πάγκο μιλούσε και εξηγούσε στην κάθε φουρνιά τουλάχιστον ένα δεκάλεπτο.

Έτσι βρέθηκα και εγώ στην ουρά και γνώρισα την κυρία Μαρία Χατζοπούλου, συνιδιοκτήτρια της εταιρείας Garden Cosmetics.

ΦΥΝΤΑΝΙ

 

“H Garden Cosmetics είναι εδώ για να ομορφύνει τα φυτά μας με έναν ολιστικό και σύγχρονο τρόπο, ακόμη κι αν τώρα ξεκινάτε το ταξίδι σας στη φροντίδα των φυτών.  Εξάλλου το μότο της εταιρείας είναι Beautify your plants” είπε στην ομήγυρη η κυρία Χατζοπούλου. Και έτσι έπεσαν οι ερωτήσεις βροχή.

Σας μεταφέρω λοιπόν μια νέα, πρωτότυπη ιδέα που ξεκίνησε, όπως η ίδια εξηγούσε, από τον αδελφό μου Θοδωρή Χατζόπουλο και εμένα με στόχο  την μεταφορά της σύγχρονης αντίληψης για την υγεία και την ευρωστία των φυτών από τον αγροτικό στον αστικό χώρο.

Γνωρίζετε ότι τα φυτά έχουν στρες; Γνωρίζετε ότι υπάρχουν «όπλα, σύμμαχοι»,  πείτε το όπως θέλετε, για όλες τις περιπτώσεις με αποτελέσματα μοναδικά!

Και όμως έχουν γιατί χρειάζεται και αυτά να ανταπεξέλθουν σε αντίξοες συνθήκες. Η κορωνίδα λοιπόν των προϊόντων της Garden Cosmetics είναι το zoe, μοναδικό προϊόν στην παγκόσμια αγορά για την αντιμετώπιση των στρεσογόνων παραγόντων.

Σύμμαχος για την ρίζα μάθαμε ότι είναι το rhiza που αποτελεί πολύτιμο εφόδιο, καθώς κινεί μια διαδικασία διαρκούς αναγέννησης της ρίζας.

Από την άλλη το anthos που ακόμη και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες αυξάνει τη συγκράτηση των ανθέων,  αλλά και την καρπόδεση.

Όσο για το υδατοδιαλυτό λίπασμα trofi ενισχύει τη φωτοσυνθετική ικανότητα και βελτιώνει την ορμονική ισορροπία. Εξίσου σημαντικό προϊόν είναι η ταμπλέτα soiltab, που ενδυναμώνει το φυτό εξασφαλίζοντας την αφομοίωση των θρεπτικών συστατικών του εδάφους. Και όλα αυτά προσφέρονται σε συσκευασίες και τιμές φιλικές προς το περιβάλλον!

Με μια φωνή οι δύο συνεργάτες ο Ανδρέας Δανδουλάκης και η Μαρία Χατζοπούλου έκλεισαν την ενδιαφέρουσα συζήτηση με την φράση «η ενασχόληση με τα φυτά, είναι μια λεπτεπίλεπτη μορφή τέχνης, που ηρεμεί σώμα και πνεύμα. Και εμείς είμαστε εδώ για να την υπηρετήσουμε.

Καλές δουλειές και στους δυο σας!

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις