Με τους Ενεργούς Πολίτες ΜΑΖΙ για ένα Δήμο Ενιαίο, Πράσινο, Καθαρό, Καινοτόμο

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Χρόνης Νακόπουλος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τους Ενεργούς Πολίτες Νέου Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού

Μαρία Αποστολάκη. Υποψήφια Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού

Η εκάστοτε Δημοτική Αρχή δεν κρίνεται μόνο από αυτά που έχει κάνει αλλά και για αυτά που δεν έκανε, πόσο μάλλον όταν τα είχε υποσχεθεί σαν προεκλογικές υποσχέσεις και έμειναν στα χαρτιά.

Διαφάνεια, επέκταση και ενίσχυση του Δημόσιου χαρακτήρα της τοπικής αυτοδιοίκησης,   δέσμευση,  συναίνεση, σεβασμός στο περιβάλλον, έργα και καινοτόμες αποφάσεις, αποτελούν τα συστατικά μιας πετυχημένης Δημοτικής Αρχής. Με τους Δημότες μαζί , σε  ένα κίνημα πολιτών, μπορούμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα προστατέψουν και θα βελτιώσουν  την φυσιογνωμία του ενιαίου Δήμου μας, όπου θα μπορεί κάποιος να ζήσει αξιοπρεπώς, ισότιμα, χωρίς διακρίσεις, σε ένα ολοένα και καλύτερο περιβάλλον.

Ζω εδώ και χρόνια στην πιο «παραμελημένη περιοχή του Δήμου μας» σύμφωνα με τα λόγια του Δημάρχου μας και εξακολουθώ παρά τις εξαγγελίες για το αντίθετο, να μην βλέπω καμία βελτίωση. Δυστυχώς οι περισσότερες  προεκλογικές υποσχέσεις παραμένουν στα προεκλογικά έντυπα και η λέξη δέσμευση που συχνά ακούμε, να έχει χάσει το νόημά της.

Βάζω υποψηφιότητα και ζητώ την ψήφο σας με τις πιο πάνω αρχές που σύντομα περιέγραψα, με μία παράταξη που δεν δημιουργήθηκε για τις ανάγκες του προεκλογικού αγώνα, αλλά χρόνια  τώρα δραστηριοποιείται στα Δημοτικά δρώμενα με συνέπεια, για ένα καλύτερο, ενιαίο και βιώσιμο Δήμο.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ  ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και μένω στο αγαπημένο μου Νέο Ψυχικό. Σπούδασα οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ.  Πήρα μέρος στον αντιδικτατορικό αγώνα ενάντια στην χούντα των συνταγματαρχών, παρών στις καταλήψεις της Νομικής κα του Πολυτεχνείου. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΣΟΕΕ και του Πρώτου Παν σπουδαστικό Συνέδριου της ΕΦΕΕ .

Εργάσθηκα για σαράντα χρόνια σαν διευθυντής πωλήσεων, εμπορικός διευθυντής και γενικός διευθυντής σε επώνυμες Ελληνικές Εταιρείες Επίπλων, όπου και εξακολουθώ να «παρεμβαίνω» δημιουργικά σαν μέλος ΔΣ.

Με την Σαπφώ Μπουντουργιάννη, πτυχιούχο του Πανεπιστημίου Αθηνών(Δημόσιο δίκαιο)  αποκτήσαμε την Έλενα, αρχιτέκτονα μηχανικό και διδάκτωρ φιλοσοφικής, καθώς και μία αξιαγάπητη εγγονούλα την Σαπφούλα.

Το 2002 μετά από πρόσκληση της Νάντιας Σουμπασάκη, εντάχθηκα στους Ενεργούς Πολίτες Νέου Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού, επιδιώκοντας ένα καλύτερο, πράσινο και αξιοπρεπές προάστειο για όλους τους Δημότες, χωρίς διακρίσεις και διαπλοκές. Συνέβαλα στην πολιτιστική ζωή του Δήμου σαν μέλος του ΔΣ του ΜΕΟ και επεδίωξα με γνώμονα την συναίνεση ,να συνεισφέρω θετικά στα Δημοτικά δρώμενα.

Ζω στην πιο «παραμελημένη περιοχή του Δήμου μας» σύμφωνα με τα λόγια του Δημάρχου μας, που παρά τις εξαγγελίες παραμένει δυστυχώς παραμελημένη. Με τους δημότες Μαζί, σε ένα κίνημα πολιτών,  μπορούμε να προστατεύσουμε και να ενισχύσουμε προς το καλύτερο την φυσιογνωμία του ενιαίου Δήμου μας, όπου θα μπορεί κάποιος να ζήσει ισότιμα σε ένα ολοένα καλύτερο και βιώσιμο περιβάλλον στην έντονη κλιματική αλλαγή που συντελείται.

Χρόνης Νακόπουλος

Οικονομολόγος

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις