Ο Άλκης Γάτος υποψήφιος με το «συμμετέχω»

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Γιατί στηρίζει την υποψηφιότητα του Χαράλαμπου Μπονάτσου

Οι τρεις βασικές κατευθύνσεις του Προγράμματος που τον θέτουν δίπλα στον υποψήφιο Δήμαρχο.

Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με  τον συνδυασμό «Συμμετέχω» του υποψήφιου Δημάρχου Χαράλαμπου Μπονάτσου καθώς εκτίμησα ότι έχει να επιδείξει προσωπικό σοβαρό και υπεύθυνο έργο στη θητεία του στο Δήμο, αλλά και ότι το πρόγραμμά του για την επόμενη περίοδο περιλαμβάνει μεταξύ πολλών άλλων και τρείς βασικές κατευθύνσεις, για τις οποίες δεσμεύεται προς τους συμπολίτες ότι ως Δημοτική ομάδα θα εργαστεί σκληρά και δυναμικά.

Συγκεκριμένα:

-Να πολεμήσουμε για την διατήρηση της φυσιογνωμίας και των τριών κοινοτήτων μας από αλλαγές των όρων δόμησης και χρήσεων γης, με την κατασκευή οικοδομικών αυθαιρεσιών και παράνομων χρήσεων που θα αλλοιώσουν και άλλο τον χαρακτήρα της «κηπούπολης»

-Να αυξήσουμε το πράσινο του Δήμου που γερνάει και υποβαθμίζεται συνέχεια από τα συνεχή κοψίματα, παράλογα κλαδέματα και ανέγερση νέων οικοδομών με σχεδόν χωρίς καθόλου πράσινο. Να παραμείνει ο Δήμος μας ένας «ζηλευτός» πράσινος Δήμος, που είναι η πραγματική αξία των σπιτιών μας!!

-Να απορροφήσουμε χρηματοδοτήσεις με μελέτες και νέες αιτήσεις στον μέγιστο δυνατό βαθμό, με σκοπό την βελτίωση των υποδομών του Δήμου μας και την παροχή υπηρεσιών προς όλους του δημότες. Για όλες τις ηλικίες με έμφαση την Τρίτη Ηλικία και τις υποδομές ειδικά για τους ανθρώπους με αναπηρία. Να ξεφύγουμε από την συνεχή έλλειψη πόρων που εμποδίζει τον Δήμο να αναπτυχθεί τεχνολογικά και να υλοποιήσει πολλά έργα που απαιτούνται.

Μετά από την πολυετή απασχόλησή μου με τα κοινά ως Δημοτικός Σύμβουλος και από διάφορες θέσεις ευθύνης και προσφοράς έργου, όπως Αντιδημάρχου Πρασίνου και Τεχνικών Υπηρεσιών και πολλών άλλων, έχω την εμπειρία να βοηθήσω, στην υλοποίηση των παραπάνω στόχων. Πάντοτε μαζί με τους νέους των οποίων η γνώμη στο «Συμμετέχω» διαπιστώνω ότι ακούγεται με σεβασμό!

Μας ενώνει η αγάπη και το ενδιαφέρον για το Νέο Ψυχικό το Ψυχικό και τη Φιλοθέη, την διατήρησή και την βελτίωση τους, για τα οποία υπάρχουν ιδέες και προοπτική!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις