Ημερήσια εκδρομή στην Κύθνο

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ξεκίνησε το πρόγραμμα της Δημιουργικής Ωριμότητας

Στις 15 Ιουνίου αποχαιρετίσαμε εσάς, τους φίλους συντοπίτες, με την ευχή και την ελπίδα ότι το φθινόπωρο θα είμαστε και πάλι μαζί.

Μια δύσκολη περίοδος, για όλους, μας απομάκρυνε και από εσάς και από τις δραστηριότητές μας, αλλά όχι από τις ωραίες ιδέες και απ΄ την αισιοδοξία ότι θα είμαστε και πάλι σύντομα μαζί σας, για να συνεχίσουμε την όμορφη παρέα μας.

Επειδή ο Σεπτέμβρης δεν είναι μακριά και όλοι μαζί με ανανεωμένη τη διάθεση, θα επανασχεδιάσουμε αγαπημένους προορισμούς για τη νέα περίοδο Σεπτέμβριος 2023- Ιούνιος 2024.

Η Δημιουργική Ωριμότητα

Αύγουστος 2023

———————————————————————————————————————— 

Ημερήσια εκδρομή στην Κύθνο

Η Δημιουργική Ωριμότητα Ψυχικού διοργανώνει ημερήσια φθινοπωρινή εκδρομή στο όμορφο νησί της Κύθνου.

Οι εκδρομείς θα αναχωρήσουν την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 το πρωί, από την Α’ πλατεία Ψυχικού (Blue Bell) με προορισμό το Λαύριο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: προσκύνημα στην Παναγία την Κανάλα, επίσκεψη στη Χώρα και στα Λουτρά. Για φαγητό θα σταματήσουν σε παραθαλάσσιο ταβερνάκι δική μας επιλογής.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στα ΕΛΤΑ της Α’ πλατείας Ψυχικού, με την ταυτόχρονη  καταβολή των 55 € σε φάκελο με το ονοματεπώνυμό σας και ένα κινητό σας τηλέφωνο.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις