Νέος πρόεδρος της ΚΕΔΕ ο Λάζαρος Κυρίζογλου

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Εξελέγη παμψηφεί ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Μετά την παραίτηση του Δημήτρη Παπαστεργίου από Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, λόγω Υπουργοποίησής του στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, νέος πρόεδρος εκλέχτηκε ο μέχρι τώρα Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Ο Λάζαρος Κυρίζογλου ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του προέδρου και  εξελέγη με μυστική ψηφοφορία, συγκεντρώνοντας το σύνολο των ψήφων των 29 παρόντων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ.

Αλλαγές υπήρχαν και στις θέσεις των Αντιπροέδρων. Ο Δημήτρης Κάρναβος, Δήμαρχος Καλλιθέας και μέχρι πρότινος Β’ Αντιπρόεδρος, γίνεται πλέον Α’ Αντιπρόεδρος ενώ τη θέση του Β’ Αντιπροέδρου λαμβάνει ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς.

Παρών στη συνεδρίαση ήταν και ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος αποχαιρέτησε τους συναδέλφους του τονίζοντας πως και από τη νέα του θέση θα στηρίξει την Αυτοδιοίκηση.

Ο νέος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λ. Κυρίζογλου, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους συναδέλφους του δηλώνοντας πως: θα στηρίξουμε τον αγώνα μας στην ενότητά μας, τον διάλογο, τη συνεργασία για καλύτερη Δημοκρατία με περισσότερη Αυτοδιοίκηση και τέλος ευχήθηκε στον κ. Παπαστεργίου καλή δύναμη και επιτυχία στο νέο έργο του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις