Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ Attica Green Expo

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από τις 24 έως και τις 27 Μαίου ο Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού και το Νομικό του Πρόσωπο ΔηΚΕΦιΨ, συμμετείχαν, με το δικό τους περίπτερο, στην έκθεση Attica Green Expo.

Μια έκθεση με περιβαλλοντικό και κοινωνικό πρόσημο -η οποία συνδέει τους πολίτες με τους Δημόσιους και Ιδιωτικούς Φορείς στην οποία μας δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσουμε το Οικολογικό Πάρκο Νέου Ψυχικού με σκοπό την ενημέρωση των μαθητών για θέματα οικολογίας και περιβάλλοντος, σε ένα καταπράσινο χώρο, που έχει τα πιο αντιπροσωπευτικά είδη και φυτών.

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών επικεντρώθηκε στο Πράσινο και γενικά στην αρμονία του περιβάλλοντος, ενώ τους μικρούς επισκέπτες εντυπωσίασε η βόλτα με το τρενάκι, για το οποίο συμβολικό εισιτήριο τους αποτελεί η ανακύκλωση ενός υλικού.

Επιπλέον, απονεμήθηκε στον Δήμαρχό μας Δημήτρη Γαλάνη το βραβείο για την Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού στο Δήμο μας.

Η Πρόεδρος της ΔηΚΕΦιΨ κα Παυλίνα Πανταζή υποδέχθηκε χθες στην έκθεση μαθητές των δημοσίων σχολείων του Δήμου μας οι οποίοι παρακολούθησαν διαδραστικά εκπαιδευτικά προγράμματα με στόχο στην ανάπτυξη της περιβαλλοντικής ενσυναίσθησης των παιδιών και την εκμάθησή τους μέσα από δραστηριότητες κατάλληλες για την ηλικία τους.

Στη φετινή Έκθεση Attica Green Expo τιμήθηκε ο Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού για την κυκλική οικονομία αλλά και ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης με το βραβείο για την «Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού» στο Συνέδριο που οργάνωσε η ForumTraining & Consulting – ένας από τους πλέον αξιόπιστους φορείς στην Ελληνική Αγορά Επιμορφωτικών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών.

Ο Δήμαρχος τόνισε πως «Έχοντας από την αρχή της θητείας μου να διαχειριστώ το πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου μας, με νέες τεχνολογίες και με τη ψηφιακή μας μετάβαση από τον καιρό της Πανδημίας αισθάνομαι διπλά τιμή και υποχρέωση έτσι ώστε να συνεχίσω να στέκομαι στο πλευρό των συνεργατών μου…»

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις