Παιδικός Σταθμός με ΕΣΠΑ στο Ψυχικό!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Συμπαράσταση στην Ελληνίδα Μητέρα

Στο Ψυχικό, στην οδό Χλόης και στον αριθμό 9 βρίσκεται μια πολύ όμορφη μονοκατοικία που στεγάζει από το 1979 έναν παιδικό σταθμό υπό την ευθύνη και την καθοδήγηση του Συνδέσμου Ελληνίδων Μητέρων.

Ο Σύνδεσμος έχει στόχο εκτός από την μέριμνα του παιδιού, την φροντίδα, την βοήθεια και την συμπαράσταση στην Ελληνίδα Μητέρα και γενικότερα την βελτίωση των σχέσεων σε μια οικογένεια.

Το περιβάλλον είναι οικογενειακό με πολλή αγάπη για τα παιδιά, τα δίδακτρα είναι χαμηλά και εξαρτώνται από το ετήσιο εισόδημα της οικογένειας, η μαγείρισσα εξαιρετική και οι παιδαγωγοί εργάζονται χρόνια και γνωρίζουν πώς να συνεισφέρουν στην υγιή ανάπτυξη ενός παιδιού. Πολύ παιχνίδι έξω στον κήπο με δραστηριότητες που αγαπούν τα παιδιά, μουσικοκινητική, εκδρομές, ψυχοπαιδαγωγική επίβλεπη κουκλοθέατρο και πολλή πολλή αγάπη! Ο σταθμός λειτουργεί από τις 7 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι και αφορά ηλικίες από 18 μηνών έως 4,5 ετών.

Όσοι ενδιαφέρεστε ενημερωθείτε για τον παιδικό σταθμό στο τηλ. 210 6725992.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις