Να θυμηθώ!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Πέμπτη 4 Μαΐου – Οστική πυκνότητα

Δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας από Δήμο Φιλοθέης–Ψυχικού σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων. Η μέτρηση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού και ώρες 10:00-13:00 κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και για ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 210 6748761 και 6937475107 κυρία Αγγελάκη Αναστασία.

Κυριακή 7 Μαΐου – Εκδρομή με το ΜΕΟ

Ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Όμιλος διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στην Αιγείρα και στο χωριό Συνεβρό όπου βρίσκεται το Θεματικό Πάρκο Area Synest.

Μέσα σε ένα μοναδικό τοπίο, με ποικίλη βλάστηση, με τον ποταμό Κριό και τις Ελαφονεράιδες, τη λίμνη με τις πάπιες και τις χήνες μέχρι το  όρος Μαρμάτι, όλα μαζί είναι στοιχεία που  καθορίζουν την μορφολογία του Area Synest. Τα σπάνια είδη πουλερικών και το Κουνελοχωριό, οι λαγοί αλλά και τα παγώνια είναι σαν τα όνειρα των παιδικών μας χρόνων.

Αναχώρηση από το ΜΕΟ 9:15. Τιμή πούλμαν:14€, εισόδου στο Area Synest: 8€. Δηλώσεις συμμετοχής στο 2106714603 Δευτέρα με Παρασκευή 5.00 με 9.00 και στο 6972266417 κυρία Σοφία Μαστρογιωργάκη.

Τρίτη 9 Μαΐου – Διαλέξεις Ιστορίας

Ένας Χειμώνας γεμάτος Ιστορία και Πολιτισμό!

Συνεχίζεται ο θεσμός των διαλέξεων ιστορίας στον Δήμο Φιλοθέης- Ψυχικού, με τον εξαίρετο ιστορικό Πανεπιστημιακό καθηγητή κ. Γιάννη Αντωνόπουλο.

Το θέμα αυτή την Τρίτη είναι: «Ελλάδα – Ευρώπη παραμονές του Β” Παγκόσμιου Πολέμου». Στο Σπυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο (Αγ. Σοφίας 1, Νέο Ψυχικό) και ώρες 18:30 με 21:00.

Παρασκευή 12 Μαΐου – «ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, αγώνας για τη Μικρά Ασία»

Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Αθηνών «ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ» σας προσκαλεί στην προβολή του ντοκιμαντέρ «ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, αγώνας για τη Μικρά Ασία», στο  Θέατρο της  Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλίνων και ώρα 18:00.

Πρόκειται για την προβολή ενός καινούριου ντοκιμαντέρ, διάρκειας 85 λεπτών, που περιλαμβάνει ιστορικά ντοκουμέντα, σπάνιο φωτογραφικό υλικό εποχής και παρεμβάσεις ιστορικών.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού και έχει σαν σκοπό την στήριξη και ενίσχυση των τεσσάρων Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης της ΕΣΤΙΑΣ.

Κυριακή  14 Μαΐου – Εκδρομή με τους Κρήτες

Ο Σύλλογος Κρητών «Ο Μίνως» εξορμεί για την Πελοπόννησο. Πρώτη στάση η Λίμνη Δόξα στο Φενεό Κορινθίας, μια τεχνητή λίμνη που έχει κηρυχθεί ως περιοχή ΝATURA διότι είναι ιδιαίτερου φυσικού κάλλους. Δεύτερη στάση η Στυμφαλία όπου θα γευματίσουμε και θα επισκεφτούμε το Μουσείο Περιβάλλοντος. Η Λίμνη Στυμφαλία ανήκει στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Προστατευόμενων Περιοχών NATURA 2000.

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο 16€ (μεταφορικά). Η αναχώρηση θα γίνει από το ΜΕΟ (25ης Μαρτίου 19, Νέο Ψυχικό) στις 8 το πρωί.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, επικοινωνήστε με την κ. Νατάσα Αγγελάκη στα τηλέφωνα: 2106748761 και 6937475107.

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις