Βιβλιοπαρουσίαση

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

«Η Πτώση» του Παντελή Καψή

Το βιβλιοπωλείο Χαρτόπολις (Δ.Βασιλείου 1, Νέο Ψυχικό και η Ελένη Νικολέλη σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Παντελή Καψή, το Σάββατο 1 Απριλίου 2023 στις 11:00.

Το βιβλίο τιτλοφορείται «Η Πτώση – 2011: το έτος μηδέν της Κεντροαριστεράς» και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Μεταίχμιο».

Ο γνωστός δημοσιογράφος Παντελής Καψής, ο οποίος διετέλεσε και Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου και Υφυπουργός, αρμόδιος για τη δημόσια τηλεόραση, στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, παρουσιάζει στο βιβλίο αυτό, τη δική του βιωματική και ερευνητική οπτική στα πολιτικά γεγονότα της εποχής του μνημονίου περιγράφοντας μεταξύ άλλων το έντονο πολιτικό παρασκήνιο, την ανεπάρκεια πολλών πρωταγωνιστών, καθώς και τα χρόνια του άκρατου λαϊκισμού που ακολούθησε. Αναφέρεται στον άγνωστο πόλεμο στη σκιά του μνημονίου και αναζητά τις απαντήσεις στην περιπέτεια της Κεντροαριστεράς. Πρόκειται για ένα δοκίμιο που διερευνά τα λάθη και τις σπασμωδικές κινήσεις που οδήγησαν στην κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ και της κεντροαριστεράς.

Ο συγγραφέας θα σας περιμένει να γνωριστείτε από κοντά, να συζητήσει με τους αναγνώστες τους και να υπογράψει το βιβλίο του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις