Ο ΜΕΟ πάει Θέατρο

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

«Ο Μισάνθρωπος»

Ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Όμιλος Νέου Ψυχικού μας καλεί να παρακολουθήσουμε την θεατρική παράσταση  «Ο Μισάνθρωπος»  του Μολιέρου στο θέατρο «Εμπορικόν» στου Ψυρρή, την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023.

Την γνωστή κωμωδία – αίνιγμα του συγγραφέα, σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας που αποπειράται για πρώτη φορά να συνδιαλλαγεί με τον κόσμο του Μολιέρου με ανατρεπτική διάθεση και με πρόθεση να αναδείξει τα στοιχεία του έργου που αφορούν απόλυτα στην πραγματικότητα που βιώνουμε σήμερα. Πρόκειται για μια σκληρή σάτιρα για την υποκρισία, μέσα από μια παράσταση που αναδεικνύει τα διαχρονικά στοιχεία του έργου, με ένα σχολιαστή που δυναμιτίζει κάθε προσπάθεια σοβαροφάνειας των ηρώων…

Τον Μισάνθρωπο ενσαρκώνει ο  Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και την δαιμονική Σελιμέν η Ευγενία Σαμαρά. Ερμηνεύουν επίσης οι: Στ. Ιακωβίδης, Αθ. Μουστάκα, Θ. Μπίρκος, Φ. Αθερίδου, Αυγ. Κούμουλος, Αλ. Φουσέκης, Κ. Σαλής.

Ώρα έναρξης παράστασης 9:00 μ.μ.

Ώρα αναχώρησης από το ΜΕΟ (25ης Μαρτίου 19, Νέο Ψυχικό) 8:00μ.μ.

Η τιμή κατ’ άτομο είναι 22€ και περιλαμβάνει το εισιτήριο θεάτρου και το πούλμαν.

Δηλώστε συμμετοχή στο τηλ: 2106714603 (Δευτέρα με Παρασκευή 5 με 9 το απόγευμα) ή στην κ. Σοφία Μαστρογιωργάκη τηλ: 697 2266417 ή στείλτε mail στο: meoneopsychiko@gmail.com

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις