Έκοψε την πίτα του και το τοπικό ΠΑΣΟΚ!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού

Την 21η Φεβρουαρίου 2023 στο Σπυροπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο στο Ν. Ψυχικό πραγματοποιήθηκε πολιτική εκδήλωση και κοπή της ετήσιας πίτας της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, η οποία συνοδεύτηκε από μαζική συμμετοχή φίλων και μελών της Παράταξης: ο Δημήτρης Μάντζος, Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, τον οποίο προλόγισαν ο Γραμματέας κ. Σωτηρόπουλος Κώστας και ο Αν. Γραμματέας κ. Αλεβιζόπουλος Χάρης.

Συζητήθηκαν θέματα πολιτικής επικαιρότητας στην πορεία προς τις εθνικές εκλογές καθώς και οι διαμορφωμένες και δημοσιευμένες θέσεις του Πολιτικού Προγράμματος της Δημοκρατικής Παράταξης, το οποίο μοιράστηκε σε όλους.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και συμμετείχαν, οι υποψήφιοι Βουλευτές του Κινήματος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, οι οποίοι και έκοψαν εθιμοτυπικά κομμάτια της βασιλόπιτας, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και της Νομαρχιακής Οργάνωσης Βορείου Τομέα καθώς και ο πρ. Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γιάννης Πανούσης.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου & Περιβαλλοντικών Θεμάτων Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, κ. Δημήτρης Φωτιάδης και η πρόεδρος του Παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού και πρ. Αντιδήμαρχος, κα Νατάσα Αγγελάκη.

Δελτίο Τύπου Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Φιλοθέης-Ψυχικού

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το topnea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις