Τελευταίο “αντίο” στην Λένα Δρομάζου

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ο επικήδειος από τον Δήμαρχο Δημήτρη Γαλάνη

Έφυγε από κοντά μας η Λένα Δρομάζου, η Φιλοθεάτισσα που έγινε γνωστή σε όλο τον Δήμο από την δράση της στην Μορφωτική και Πολιτιστική Λέσχη Φιλοθέης. Η Λένα Δρομάζου υπηρέτησε την Λέσχη ως Πρόεδρος από το 2007 έως το 2022 και στις πρόσφατες εκλογές,  έδωσε τα ηνία σε νεότερους, παραμένοντας όμως η ίδια ενεργό μέλος.

Την λαμπρή θητεία της Λένας Δρομάζου σφράγισε η έκδοση ενός Λευκώματος που περιλαμβάνει όλο το καταγεγραμμένο ιστορικό των δράσεων της Λέσχης. Επιπλέον, επί των ημερών της πραγματοποιήθηκε η ανακαίνιση των γραφείων της, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι η Λέσχη ήταν ένας από τους πρώτους συλλόγους του Δήμου μας που μπήκαν σε τροχιά ψηφιακής ανάπτυξης με την δημιουργία ιστοσελίδας και την καθιέρωση ηλεκτρονικής επικοινωνίας, κάτι που αποδείχθηκε ζωτικής σημασίας στην περίοδο του κορωνοϊού, που η Λέσχη συνέχισε να λειτουργεί κανονικά με διαδικτυακές δράσεις.

Ο Δήμαρχος Δήμητρης Γαλάνης αποχαιρέτησε την Λένα Δρομάζου, την γυναίκα που την χαρακτήρισε η ευγένεια, το ήθος, η εντιμότητα και η μεγάλη αγάπη για τον Δήμο μας, με τα εξής λόγια:

«Είναι δύσκολη στιγμή που πρέπει να σε αποχαιρετίσουμε, αγαπητή Λένα. Εσένα, που τόσα χρόνια καμαρώναμε ως Πρόεδρο της Μορφωτικής και Πολιτιστικής Λέσχης Φιλοθέης. Της Λέσχης που με τη δουλειά σου, το κέφι σου και την αγάπη σου τη μετέτρεψες στη μεγαλύτερη πολιτιστική Λέσχη του Δήμου μας, με 300 ενεργά μέλη με ισχυρές προσωπικές σχέσεις μεταξύ τους. Όλα αυτά τα χρόνια υπήρξες η ψυχή αυτής της όμορφης παρέας οργανώνοντας με ιδιαίτερη φροντίδα πολυάριθμες και ποικίλες ποιοτικές εκδηλώσεις. Αφήνεις πίσω σου ένα πλούσιο έργο, προσφορά από την ψυχή σου στους φίλους και κατοίκους της πόλης μας. Υπήρξες μια ιδιαίτερα δραστήρια, δυναμική και καλλιεργημένη γυναίκα. Μα πάνω από όλα υπήρξες ο φάρος της κοινότητας μας. Έδωσες φως στην καθημερινότητα μας. Υπήρξες αυτό που εύχεται ο κάθε άνθρωπος να συναντήσει στη ζωή του, κάποιον που να μπορέσει να του δώσει ένα νόημα στην πεζή καθημερινότητα, μέσα από τη δημιουργία σχέσεων και κοινών στόχων και βιωμάτων μιας ενεργής ομάδας».

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις