“ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ”

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες,

Με βαθύ αίσθημα ευθύνης σας παρουσιάζουμε σήμερα τις βασικές αρχές της Ιδρυτικής Διακήρυξης του «Συμμετέχω». 

Το «Συμμετέχω» είναι μία κίνηση πολιτών από το Ψυχικό, την Φιλοθέη και το Νέο Ψυχικό που αποτελεί την νέα αφετηρία για τον τόπο μας.

Στόχος μας είναι να συσπειρώσουμε  όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του όμορφου προαστίου μας και να πάρουμε τις τύχες μας στα δικά μας χέρια. Όλοι εμείς που μοιραζόμαστε αυτήν την μία και μοναδική λέξη, την αγάπη. Την αγάπη για την Φιλοθέη, για το Ψυχικό και το Νέο Ψυχικό. Κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο, όταν γίνει πρωταγωνιστής ο κάθε  πολίτης, συμμετέχοντας.

Σήμερα δίνουμε στους συμπολίτες μας λόγο τιμής ότι θα εργαστούμε σκληρά και δυναμικά για να δημιουργήσουμε τον Δήμο που μας αξίζει και δικαιούμαστε.

Πολίτες του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού,

Δέσμευσή μας είναι ότι θα δώσουμε έναν ασυμβίβαστο αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων: για την αλλοίωση της φυσιογνωμίας των προαστίων μας, για την υποβάθμιση της καθημερινότητάς μας, για την ανασφάλεια που νιώθουμε όλοι από τη μικρή λακκούβα που θα συναντήσουμε έξω από το σπίτι μας μέχρι την ανέγερση οικοδομικών τερατουργημάτων που υποβαθμίζουν τις ζωές και τις περιουσίες μας.

Στο «Συμμετέχω» ο πολίτης έχει φωνή και αυτή η φωνή ακούγεται. Η άποψή του και το πρόβλημά του είναι δικό μας. Γιατί ο Δήμος ανήκει στους κατοίκους του και αυτό για εμάς είναι και κίνητρο αλλά και κοινό πιστεύω.

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μια Δημοτική Αρχή που θα υπηρετεί τους κατοίκους χωρίς αποκλεισμούς, αλαζονεία,παραταξιακούς και κομματικούς χρωματισμούς.

Έχουμε την βούληση, μπορούμε και δεσμευόμαστε:

  • να διαφυλάξουμε την Αρχή της Αειφορίας
  • να δημιουργήσουμε έναν σύγχρονο και πρωτοπόρο Δήμο
  • να δημιουργήσουμε υποδομές για όλες τις ηλικίες με έμφαση την παραμελημένη Τρίτη Ηλικία και τους ανθρώπους με αναπηρία
  • να απορροφήσουμε τις χρηματοδοτήσεις στον μέγιστο δυνατό βαθμό
  • να εξασφαλίσουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων
  • να δημιουργήσουμε μια υγιή πόλη για όλους
  • να αξιοποιήσουμε όλους τους πολίτες που θέλουν να συμβάλουν και να προσφέρουν στην κοινή προσπάθεια – άνθρωποι με νέες ιδέες, ικανότητες, τεχνογνωσία και όρεξη για δουλειά.

Φίλες και φίλοι,

Σας καλούμε να συστρατευτείτε στο «Συμμετέχω» για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί έναν Δήμο με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Σας καλούμε να μας γνωρίσετε και να μας εμπιστευτείτε.

Είμαστε ο συνδυασμός που φέρνει την ανατροπή στο αυτοδιοικητικό γίγνεσθαι του Νέου Ψυχικού, της Φιλοθέης, του Ψυχικού.

Σε μας κανείς δεν περισσεύει.

Καλούμε ιδιαιτέρως τους νεαρούς πολίτες του τόπου μας να λάβουν μέρος στον σχεδιασμό και την υλοποίηση. Στο «Συμμετέχω» η γνώμη των νέων ακούγεται με σεβασμό.

Γιατί Μαζί Μπορούμε Περισσότερα!

Γιατί Μαζί Μπορούμε Καλύτερα!

Σας περιμένουμε!

 

Χαράλαμπος Γ. Μπονάτσος

Υποψήφιος Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού

Γραφεία: Δημ. Βασιλείου 1, BC CORNER, 1ος όροφος,  Φάρος Νέου Ψυχικού

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6711149, 694 7417702

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις