Νέα υποψήφια Δήμαρχος η Μαρία Αποστολάκη

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ενεργοί Πολίτες

Μετά από τριανταέξι χρόνια παρουσίας στην Αυτοδιοίκηση του Προαστίου μας -στον πρώην Δήμο Νέου Ψυχικού και στον Καλλικρατικό Φιλοθέης – Ψυχικού- η σκυτάλη της ηγεσίας της δημοτικής παράταξης «Ενεργοί Πολίτες» περνά στα χέρια της Μαρίας Αποστολάκη.

Οι Ενεργοί Πολίτες, που η Ιστορία, η ταυτότητα και η παρουσία τους είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πρώην επικεφαλής Νάντια Σουμπασάκη, θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στις δημοτικές εκλογές του 2023, με την σημαία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Μαρία Αποστολάκη είναι προσωπική επιλογή της Νάντιας Σουμπασάκη, που μας την σύστησε ως «μία γυναίκα δυναμική, με κοινωνικές ευαισθησίες και άμεση επαφή με τους κατοίκους του Δήμου. Ξέρει να ακούει, έχει κριτική σκέψη και είναι αποτελεσματική».

Ποια είναι η Μαρία Αποστολάκη

Η Μαρία Αποστολάκη ζει στο Νέο Ψυχικό, είναι έγγαμη και μητέρα ενός αγοριού. Σπούδασε Νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Κοινωνική Πολιτική από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Είναι μαχόμενη δικηγόρος, εξειδικευμένη σε θέματα ισότητας των φύλων και αντιμετώπισης της έμφυλης βίας, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2004 και διατηρεί δικηγορικό γραφείο στο κέντρο την Αθήνας. Είναι ενεργό μέλος της κοινωνίας των πολιτών και συνεργάζεται με Οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στο πεδίο της προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Συναντήσαμε την κυρία Αποστολάκη: «Θεωρώ ότι μπορώ και θέλω να προσφέρω. Θέλω να υποστηρίξω το στίγμα μιας παράταξης δημοκρατικής και αποτελεσματικής με έντονο παρελθόν στα δημοτικά πράγματα. Παρακολουθώ τα δημοτικά δρώμενα συζητώντας με τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και μέσα από τα «Τοπικά νέα». Αφουγκράζομαι τα προβλήματά τους, τις ανησυχίες τους και την ελπίδα για μια αλλαγή στον Δήμο μας».

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις