Μια Χριστουγεννιάτικη αγκαλιά για τα παιδιά

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

«Συγκεντρώνουμε Χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη»

Με το σύνθημα: «Και φέτος γινόμαστε όλοι Αϊ Βασίληδες» η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του  Δήμου Φιλοθέης- Ψυχικού ένωσε, για άλλη μια φορά, τις δυνάμεις της με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε»  σε μία δράση συλλογής χριστουγεννιάτικων δώρων, για τα παιδιά των οικονομικά αδύναμων οικογενειών του Δήμου που βρίσκονται σε πραγματική ανάγκη.

Στο κάλεσμα που έγινε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 και ώρες από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, στο Κιόσκι του Κοινωνικού Παντοπωλείου, επί της οδού 25ης Μαρτίου, στο Νέο Ψυχικό, μπροστά από το super market Σκλαβενίτης, η ανταπόκριση των πολιτών ήταν πραγματικά συγκινητική.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης ήταν από τους πρώτους εκεί και βοήθησε τις τέσσερις εθελόντριες να επικοινωνήσουν την δράση. Μάλιστα στο τέλος της δράσης χαρούμενος μας δήλωσε «Πήγαμε πολύ καλά. Το πιο ωραίο είναι ότι τα παιδιά μας θα πάρουν ολοκαίνουρια παιχνίδια. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συμπολίτες μας που στέκονται αρωγοί δίπλα μας».

Παιχνίδια, παιδικά  βιβλία, δωράκια και ό, τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί συγκεντρώθηκαν από τη μεγάλη προσέλευση και συνδρομή του κόσμου , που έδωσε δυναμικό παρών και που για φέτος έγινε ο ίδιος Αϊ Βασίλης και έδειξε την ευαισθησία και την αλληλεγγύη του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι και το πιο μικρό δωράκι πιάνει τόπο και πηγαίνει στα σωστά χέρια και για αυτό φροντίζουν τέσσερα χρόνια τώρα η υπεύθυνη κοινωνική λειτουργός Όλγα Μυλωνοπούλου και η γραμματέας Δανάη Λιάγκου.

Επειδή τα δώρα και τα παιχνίδια που μαζεύονται είναι περισσότερα από τα παιδιά φροντίζουν να τους καλούν στην γιορτή τους ή στα γενέθλιά τους και να διαλέγουν μόνα τους τα παιχνίδια της αρεσκείας τους.

Σε όσους προσφέρατε είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι δώσατε μεγάλη χαρά σε όλα τα παιδιά που ανήκουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Καλές γιορτές και πάντα αλληλέγγυοι!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις