ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΚΑΒΕΛΑΣ»

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Εκδήλωση ονοματοδοσίας στο Λύκειο Νέου Ψυχικού

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της απόφασης του Συλλόγου Διδασκόντων και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Νέου Ψυχικού, το 1ο Λύκειο Νέου Ψυχικού θα πραγματοποιήσει τελετή ονοματοδοσίας προς τιμή του δικού μας παιδιού, του Χρυσού Ολυμπιονίκη και απόφοιτο του σχολείου Αθανάσιου Γκαβέλα.

Ο Διευθυντής του Λυκείου κύριος Διονύσιος Τσάγκλας, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους να τιμήσουν την εκδήλωση τελετής ονοματοδοσίας που θα λάβει χώρα την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου2022 και ώρα 12:30 στο γυμναστήριο του σχολείου.

Η σχολική κοινότητα αποφάσισε να δώσει στην αίθουσα του γυμναστηρίου του σχολείου, το όνομα του  Αθανάσιου Γκαβέλα, θέλοντας με αυτή την κίνηση να αποτίσει φόρο τιμής σ’ αυτόν που κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, στον  Χρυσό Παραολυμπιονίκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 καθώς και απόφοιτο του σχολείου κατά το σχολικό έτος 2016-2017, ένα αθλητή που τόσα πολλά έχει προσφέρει στην κοινωνία και στη χώρα μας, ένα πρότυπο νέου Έλληνα που παρ΄ όλες τις αντιξοότητες που είχε στη ζωή του, είναι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που και τα σχολεία του Δήμου μας αλλά και ο ίδιος ο  Δήμος έχουν τιμήσει τον Νεοψυχικιώτη αθλητή. Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα είναι και η τελευταία! Περιμένουμε να μας κάνει και πάλι περήφανους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Παρίσι το 2024.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις