«Ο Δικός Μου…Μαραθώνιος»

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Για 9η χρονιά από την ΕΣΤΙΑ

Ένας ξεχωριστός αγώνας δρόμου των ατόμων με νοητική υστέρηση διοργανώνεται από την «Εστία», το Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας για Άτομα με Νοητική Υστέρηση.

Ο «Δικός μου Μαραθώνιος» όπως ονομάζεται αυτός ο αγώνας δρόμου είναι μια πρωτοβουλία της ΕΣΤΙΑΣ που «τρέχει» για 9 συνεχόμενα χρόνια και κινητοποιεί κάθε χρόνο χιλιάδες μαθητές, εργαζόμενους και περαστικούς. Ο στόχος της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού για τα άτομα με νοητική υστέρηση, αλλά κυρίως η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του προγράμματος ανέγερσης ενός δικτύου Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, έτσι ώστε να προσφέρει μια ασφαλή και αξιοπρεπή στέγαση στα παιδιά της αλλά και μια ανακούφιση στους γονείς αυτών.

Ο αγώνας, που είναι συμβολικού χαρακτήρα, θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού και την υποστήριξη του ΟΠΑΝΔΑ του Δήμου Αθηναίων, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 10.30πμ στον πεζόδρομου της οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στο ύψος του Μεροπείου Ιδρύματος.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ.2106713149, 2106726945 ή στην ιστοσελίδα http://odikosmoumarathonios.gr/.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις